čtvrtek 7. prosince 2017

Stolní radiostanice

Stolní radiostanice

Stolní radiostanice v pásmu 0. Zobrazeno výsledků. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit podle průměrného. Vynikající citlivost a funkce. Citizen Ban zkráceně CB (česky občanské pásmo či slangově „síbíčko“) je skupina radiofonních.


Letecké palubní radiostanice Leetcké ruční radiostanice Letecké zakladnové radiostanice. Příslušenství radiostanic.


Vývojem a výrobou příslušenství pro radiostanice systémů Tetra a Tetrapol se zabýváme od. Nejprodávanější z našeho sortimentu jsou radiostanice bez nutnosti povolení, tedy. Prodávají se většinou v setu po dvou kusech včetně stolní nabíječky a. Největší výběr ručních radiostanic CB v České republice vč. ICOM Česká republika, ICOM CZ, ICOM zastoupení, Icom radiostanice, ICOM e- shop, ICOM servis, Icom podpora, radiostanice amaterské.


Zvyšuje uživatelský komfort pro obsluhu radiostanice. Mikrofon zajišťuje přesný a jednoznačný přenos hlasu. Přenosný modul určený pro radiostanice Dittel. Cena s DPH: Detail zboží.


Stolní radiostanice

RADIOSTANICE »Nabíječe»rychlonabíječka stolní pro RDST MOTOROLA řady. Tuto stanici lze používat jako osobní radiostanici nebo jako domácí stanici pro komunikaci s každým přístrojem, který vysílá v pásmu PMR (4MHz). Pronájem radiostanice na eventy, konference a jiné společenské akce. Půjčení stolní nabíječky Motorola na akci - Praha, České Budějovice, Jižní Čechy.


U některých radiostanic nechybí například intercom a tlačítko určené pro nouzové volání. Záleží samozřejmě jen na Vás, jaký model Com radiostanice si zvolíte. Náhlavní soupravy pro stolní telefony. Radiostanice Motorola GM a Motorola CM řady mohou být používány také jako.


Mezi hlavní výhody patří. Při provozování tohoto nákupního portálu nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Vyberte si z naší nabídky. Ruční digitální radiostanice TPH7a nabíječe jednonásobné stolní. E-Tech modelové řady EP. Použitelné pro radiostanice : EP60. Hodnocení: - ‎hlasy. Součástí dodávky je základnová radiostanice, stolní mikrofon, montáž a uvedení do provozu, návod k obsluze v českém jazyce, v případě. Rodinná komunikace, organizování akcí, radiostanice pro motocyklisty. Původní baterie KO, novější avacom.


Vysílačky, radiostanice, ELEKTROCENTRUM. Redukce na BNC a nová antena. Nabízíme profesionální radiostanice Motorola, včetně příslušenství.


Zajistíme instalaci rádiových sítí a záruční i pozáruční servis. Jsme oficiální dealer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.