pátek 22. prosince 2017

Prodej kuřic 2020

Prodej kuřic 2020

Uvedené ceny jsou už VČETNĚ DOPRAVY k Vám (od 10ks kuřic ) viz. Jsme malá rodinná firma z Vysočiny, zabývající se prodejem a distribucí chovné drůbeže. Vítejte na stránkách firmy Novák Radomyšl – zavedeného prodejce kvalitní snáškové drůbeže.


Prodej kuřic nosných typů. Vybírejte z inzerátů. Farma Borek - Zelinková s dlouholetou tradicí nabízí prodej.


PRODEJ kuřic NEOMEZEN, prosíme volejte na prodejnu ohledně příjezdu a otevíracích hodin. Na webu se dozvíte kam jezdíme a další informace o prodeji r. Dnes jsme od ministerstva zemědělství získali vyjádření, že se na prodej a rozvoz kuřic vztahuje stejná výjimka z aktuálně platného zákazu pohybu.


Kuřice jsou kompletně. Lidé si také mohou nechat po objednání dovést kuřice přímo na adresu. Nejen, že slepičky chováme, ale nabízíme i poradenství, prodej krmiv a příslušenství.


Prodej kuřic 2020

Naše společnost se zabývá produkcí slepičích vajec a odchovem kuřic. Z důvodu nařízené celorepublikové karantény je prodej vajec i slepic do. Poslední aktualizace: 30.


S ohledem na aktuální situaci doporučujeme rozvoz drůbeže vždy objednat. Letní prodej kuřic na farmě Práče. Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 44kB. Datum poslední aktualizace: 17.


Odeslat stránku e-mailem. Podrobné informace naleznete zde. Zahájili jsme příjem objednávek na nosné kuřice typu Dominant červené. Brník, Králka,Bulánka 8. Autor: Magdalena Vlasáková.


Drůbežárna Svoboda Lučice bude. Stráni v 8-hodin, cena za kus 11. Bernartice – u jednoty. Chrášťany - u jednoty. Litomyšl Chmelík - Pekla. Poplatek za popelnici je 35- Kč za osobu. Firma Gallus extra s. Více informací naleznete v odkaze: pdf. Dušejov nosné kuřice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.