pátek 22. prosince 2017

Handsfree jabra mini

Model Jabra Mini byl navržen pro celodenní handsfree používání a nabízí dvě možnosti stylu nošení - s gelovými nástavci nebo závěsem za ucho. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Hands Free Jabra Mini RealTree stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Malé bezdrátové handsfree Jabra poskytuje pohodlné nošení, dlouhou výdrž i kvalitní zvuk při hovoru. Handsfree je vybaveno technologií HD Voice pro. S náhlavní soupravou Jabra Mini máte handsfree komunikaci pevně ve svých rukou a prověřená technologie HD Voice se vám postará o křišťálově čistý zvuk. Může se pohodlně nosit s držákem, nebo na uších.


Handsfree jabra mini

Bluetooth headset Jabra mini v jednoduchém černém designu. Funkce HD voice pro lepší zvukový přenos. Uchycení za ucho či pomocí gelového nástavce. Typ handsfree : Do ucha.


Elegantní handsfree Jabra Talk nabídne skvělé podání zvuku s aktivním potlačováním okolního šumu při hovoru. Umoží také snadný přístup k hlasovým. Dobrý den, mám o toto zboží zájem, ale pouze v jiném než černém provedení. Miniaturní handsfree, posuvný přepínač, hlasové navádění, ergonomický závěs na ucho.


Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Stav zboží: Výborný Známky použ.


Zatím nebylo ohodnoceno. BLUETOOTH HANDSFREE. JABRA MINI REAL TREE. Záruka nejnižší ceny a doprava zdarma.


Handsfree jabra mini

Model Jabra Mini je skutečně malá náhlavní souprava, v žádném případě však nedělá kompromisy v oblasti kvality zvuku jen proto, že je malá. Určeno pro značku telefonu: OEM.


Cena bez DPH: 51Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.