úterý 30. dubna 2019

Bluetooth transmitter do auta

Nabíječka do auta - 2× výstupní konektor, funkce transmitteru, přehrává. Audio › Auto Hi-Fifm-transmittery. Carneo BT-2bluetooth transmitter a receiver. Transmitter Connect IT InCarz stříbrné.


Obvykle do dnů na prodejně ihned. Vysílač je vybaven… 3Kč – 5Kčv 41. USB port a micro SD slot umožňuje přehrávání hudby z paměťových médií. Pomocí BLUETOOTH technologie dokáže přehrávat.


Dostaňte hudbu z mobilu do audiosystému v autě pomocí FM vysílače. Pak se transmitter a normální vysílání ruší tak, že nejde poslouchat. USB, S JACK konektor. FM BLUETOOTH TRANSMITTER DO AUTA S OVLADAČEM.


Bluetooth transmitter do auta

Bezpečně vyřizujte hovory během jízdy autem, poslouchejte hudbu z telefonu či SD karty nebo si nabijte elektroniku. Mohlo by vás zajímat. Bluetooth adaptér umožňující přehrávání hudby ze smartphonu.


LED osvětlení pro domácnost i. FM transmitter s vestavěným LED displejem do automobilu je. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Bluetooth transmitter do auta

Volejte v autě bez hrozby pokuty! Umožňuje přehrát vaší oblíbenou skladbu na FM přijímači nebo autorádiu. Koupil jsem model Conect IT. Vzhledem k tomu, že pro majitele.


Elektronika do automobilu &gt. Jmenovité provozní napětí: 12V. IHNEĎ k odoslaniu, u vás už 7. Výrobce: Energy sistem. Zobrazení: LED displej.


Přístroj je taktéž vybaven LED displejem a několika tlačítky pro obsluhu transmitteru. Vlastnosti: - BLUETOOTH 4. Frekvence: 8- 1MHz - Frekvenční. Jedná se o velmi kvalitní transmitter.


Chcete si pustit v autě přes bluetooth hudbu z mobilu, jenže vaše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.