úterý 2. dubna 2019

Herní headset

Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky, kromě Velikonočního pondělí. Herní sluchátka (139). Sluchátka herní sluchatka. Headset HyperX Cloud Stinger.


Vysoce kvalitní bezdrátový herní headset pro PC a PSs dotykovým ovládáním. USB nano přijímač, výdrž až hodin poslechu, ovládání dotykovým panelem.


Prvotřídní design, vysoká odolnost, komfort a především. PC, Playstation, XBOX. V široké nabídce herních sluchátek a headsetů si vybere každý hráč.


Najdete tu sluchátka se základní výbavou, ale i profesionálními. Například do Xbox One gamepadu si můžete napíchnout analogová sluchátka a hned to zvučí, 5mm jack je i pořád univerzálnější. Pořiďte si ty nejkvalitnější herní sluchátka a už vám nikdy neunikne jediný zvuk ve vaší oblíbené hře. Nakupovat můžete online nebo na jedné z mnoha poboček.


Ponořte se naplno do herního světa díky sluchátkům Logitech G33. Co jsou to vlastně herní sluchátka a jak se liší od běžných sluchátek na poslech hudby? A podle jakých parametrů a funkcí si herní sluchátka. Blue, pasivním potlačováním šumu, možností profesionální komunikace s ostatními.


Proč specializovaný headset? První otázka se vyloženě nabízí. Vybírej z více, než počítačových sluchátek a headsetů za skvělé ceny!


Většinu zboží dodáme do hodin, navíc s dárkem zdarma pro objednávky nad 200. Jednoduchá regulace hlasitosti a ztlumení přímo na kabelu (8). Kabel dlouhý m – pro pohodlnější. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Herní headset

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Xbox One, se kterým zažijete příval kvalitního zvuku her a zároveň jej můžete použít při.


Frekvenční rozsah 20Hz - 2000Hz Citlivos sluchátka 1dB ± dB Citlivost mikrofonu -± dB Impedance 32Ohm. Název výrobce Zalman Kód produktu. Při hraní her navíc oceníte i vestavěný mikrofon vhodný ke komunikaci se spoluhráči či k pořádání internetových hovorů.


Herní headset

Bezkontaktní doručení. Tento produkt již bohužel není v. GHz bezdrátová herní sluchátka se 7.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.