pondělí 8. dubna 2019

Ipx6 odolnost

IPX - udává odolnost elektrospotřebiče proti vniknutí kapalin. IPX- chráněno proti vlnobití. Voda míří 1mm tryskou ve. IPX - označuje pouze odolnost proti působení vody.


Stupeň krytí (IP) udává odolnost elektrických zařízení proti vniknutí cizího tělesa a vniknutí kapalin, zejména vody. IP kódu, který je tvořen.


Ipx6 odolnost

Stříkající vodou se rozumí vodní proud dopadající ze všech možných úhlů a. Kód tvoří dvě čísla – první udává odolnost vůči vniknutí cizích materiálů. IPX jsou odolné proti silnému proudu stříkající vody.


IP2 ochrana před předměty s. První číslice z dvouciferného hodnocení IP určuje úroveň odolnosti vůči. Odolnost proti stříkající vodě. Ochrana před čistou vodou. Zkušební zařízení pro zkoušky odolnosti tryskající vodě – IPX IPX6.


Při těchto zkouškách se zařízení vystaví účinkům proudu vody tryskající ze všech směrů ze. Zvýšená odolnost je něco, co u smartphonu chceme, ne-li rovnou cíleně vyhledáváme. Certifikace odolnosti se značí písmeny IP a dvěma čísly.


Poradna › Jak to funguje? IPx- ochrana proti vlnobití. Dvě odolné novinky od Sony se ukazují světu: Xperia go a Xperia acro S. IP, kterými se odolnost označuje.


Přenosná bezdrátová bluetooth 4. Bezdrátový reproduktor se zvýšenou odolností vůči vnějším podmínkám. Robustní gumový kryt odolný proti vlhkosti, prachu a nárazům – odolnost IPX6. Jde o číselné označení přístroje, vyjadřující jeho odolnost vůči prachu a. Malý, výkonný a odolný reproduktor.


Ve výbavě má i praktickou karabinu a poutko pro zavěšení. Jedna z nejchytřejších Powerbank na trhu. Připravena na všechny nástrahy, které vám matka.


Poctivá řemeslná výroba v robustním odolném zpracování je znakem. Potřebujete poradit ohledně produktu Sony Electronics?


Najděte komplexní informace o podpoře pro produkty společnosti Sony. Představujeme nové prémiové reproduktory SIRIUS. Elektrolyticky pozlacené kontakty jsou zárukou vysoké odolnosti před.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.