úterý 16. dubna 2019

Bezdrátový mikrofon

Profesionální bezdrátový mikrofon využívající kondenzátorovou kardioidní mikrofonní vložku SM 8 pracující ve spolehlivém frekvenčním pásmu UHF. Klopový mikrofon a mikrofonní bezdrátový systém s jedním přijímačem a jedním vysílačem, všesměrové snímání, frekvenční rozsah 20Hz-16kHz, 3. Jde o mikrofony, které se skládají z bezdrátového přijímače a vysílače.


Tento typ mikrofonů se používá hlavně tam, kde je vyžadován volný pohyb zpěváka nebo. Bezdrátové mikrofony, Mikroporty a systémy.


Bezdrátový mikrofon

Vytvořili jsme kompletního rádce při výběru prvního bezdrátového mikrofonu, který vám pomůže s výběrem, netvrdím,. Kompletní bezdrátové sady a. Ozvuceni › Mikrofony › Bezdratove-mikrofonyHledáte bezdrátový mikrofon vhodný na veřejné produkce jako konference, koncerty či kraoke party? V našem e-shopu najdete široký výběr kvalitních i. S Muzikerem si můžeš být jistý, že nakupuješ jen kvalitní a zkušenostmi ověřené produkty.


V Muzikeri vybíráš z top značek za super. Kondenzátorové mikrofonní vložky MU-80. Hudba - Bezdratovy mikrofon bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Pro spolehlivé použití do 20m. Ruční mikrofon napájený dvěma tužkovými (AA) bateriemi. Provozní kmitočtové pásmo. Podívejte se na video recenzi, tohoto kardiodního bezdrátového mikrofonu s dynamickou vložkou, kde se.


Universální bezdrátový audio systém Comica Audio CVM-WM200A využívá technologii UHF, která umožňuje provoz až ve kanálech. Typ konstrukce ( mikrofon ), Headset. Charakteristika, Kardioidní (ledvinová).


Bezdrátový mikrofon

Velmi kvalitní a cenově nejdostupnější bezdrátový systém na trhu. Set se skládá z ručního mikrofonu (vysílač) a přijímače. Sada bezdrátového mikrofonu a přepínače. Minimální rozměry a hmotnost.


Diverzitní, UHF, možnost ladění z frekvencí, dosah 1m. Mikrofon se umístuje poblíž postýlky a na běžném radiopřijímači VKV.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů bezdrátový mikrofon. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.