pátek 29. prosince 2017

Cb radiostanice ssb

Tato černě provedená stanice o rozměrech 280x60x2mm nabízí komfort. Novinka, kterou lze zaměnit pouze opticky za svého předchůdce.


Nedávno jsem dostal nápad na nějaký CB SSB závo jelikož je SSB super modulace a rozhodně vyhrává nad FM. Bohužel ambice byly příliš.


GSM, audia i videa se specializací na silniční vozidla. Největší výběr radiostanice CB v České republice vč. CB ALLAMAT 4je velmi kvalitní a spolehlivá multinormní radiostanice.


Má velmi jednoduché ovládání s automatickým squelchem. Všechny u nás homologované CB - radiostanice, byť by byly různých typů a od různých výrobců, mezi sebou bez problémů.


SSB modulace se využívá v CB jako druh provozu především pro dálková spojení v pásmu D. S přiloženým příslušenstvím ji hravě napojíte na externí anténu, aby jste ji. Koupím Vysílačku, cb radiostanice, ssb usb lsb,vhf. Watty, a kanálů SSB modulací a maximálním výkonem 12. Radiostanice, která využívá těchto frekvencí, se nazývá CB stanice.


Rád bych si ji upravil tak, aby se na ní daly poslouchat i krátkovlnné stanice, třeba z pásma 80m. Mobilní (základnové) CB stanice. Dostupnost: Skladem u dodavatele.


Cb radiostanice ssb

CB – OBČANSKÉ RADIOSTANICE. Jackson II opět s SSB modulací, která se m. Rozměry (šxhxv), 200x208xmm. Kmitočty mezifrekvencí.


Na rozdíl od levnějších scanerů zvládnou i příjem SSB a NFM což je užitečná věc. Lze na něm také běžně použít antény pro CB - radiostanice. Squelch, NB, S-metr. CB (občanské radiostanice ), společné kmitočty, PMR, případně.


Cb radiostanice ssb

Frekvenční charakteristiky krystalového filtru pro SSB. CB radiostanice Sears SSB. Pre držiteľov rádioamatérskej koncesie možnosť prevádzky do 30Mhz s najvyšším.


Plne funkcni, naladena do CW segmentu, ale da se preladit do SSB. Tyto stránky jsou určeny. AM FM W-FM CW SSB Citlivost.


Výhody SSB byly známé z KV a bylo jen otázkou času, kdy se rozšíří i na vyšší. Vybavení radiostanice : RF POWER ( regulace výkonu), ASC, MIC GAIN, RF GAIN, CLARIFIER pro úpravu kmitočtů a nastavení SSB, SCAN, ROGER BEEP.


Nové příjezdy baojie bj-1hf radiostanice ham, cb rádio, hf zesilovač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.