středa 20. prosince 2017

Ptp spoj bazar

Mimosa Bradiová jednotka PTP GHz s int. PC - Wifi spoj bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. IgniteNet MetroLinq PRO, 2. Popis produktu: Minipojítka AL10D MEII jsou mikrovlnné spoje point-to-point určené pro levnou a snadnou výstavbu posledních mílí telekomunikačních sítí. Mbps, Half Duplex - Bazar.


GHz část lze nakonfigurovat jako záložní PTP spoj, případně jako AP nebo klient. Radiové systémy pracující ve vyšších kmitočtech je z důvodu potlačení. UBIQUITI AirFiber 24GHz venkovní PtP spoj 1. Wireless Wire Dish je ptp řešení v pásmu 60GHz pracující se standardem 802. Gbps, 1ks jednotky AF-24.


Mikrovlnný spoj bod-bod. Může pracovat v licencovaném kmitočtovém pásmu, kdy je pro jeho provozování potřeba získat tzv. Individuální oprávnění.


RouterOS level umožňující vytvoření PTP spoje. Použití jako "klient" nebo " spoj PTP ". Nový profi spoj se tam nezaplatí, takže zatím 5Ghz PTP.


Tyto jednotky jsou určeny jako PTP spoje na delší vzdálenosti. Hlavní vlastnosti: - Pásmo GHz, modulace OFDM - 802. GHz vhodná jako klientská jednotka nebo pro PtP spoje. Zánovní - Ubiquiti PowerBeam M5-300.


Tento produkt již bohužel není v nabídce. V POE adaptér, (UBNT WS alternativa NS5) Popis produktu: Jedinečná venkovní klientská jednotka vhodná pro klientské stanice a bezdrátové spoje PTP. Proti GHz nic nemám, ale popravě ho používám spíše na ptp spoje než router pro laptopy a mobily. Já už tu vlastně ani nejsem.


Ano, obcanska sdruzeni to delaji zadarmo, ale vidim tam sanci na domluvu treba v tom, ze kdyz si koupim obe caste ptp spoje od neku tak v pripade stehovani. Ludvík Jahn byl za tento vzkaz vyloučen z KSČ, vyhozen ze školy, následně protrpěl vojnu u PTP.


Po letech osnuje pomstu, jen se však utvrdí v tom, že život je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.