pátek 1. prosince 2017

Akční kamery

TV, video, audiodigitalni-kamery. K rozlišení, 12Mpix fotoaparát s funkcí HDR. Kamera s WiFi: ANO(19) NE(4). Jak vybrat outdoorovou kameru?


Jaké jsou hlavní výhody a nevýhody akčních kamer ? Co označuje stupeň odolnosti IP? Jaká je výdrž akční kamery ? Podívejte se na náš výběr, přečtěte si recenze a stáhněte si. Díky svým malým rozměrům je možné ji umístit téměř. Kromě 4K i Full HD anebo HD.


Funkce a výbava: režim slowmotion (2x a 4x), timelapse, voděodolné pouzdro až. Proč outdoorovou kameru ? Outdoorové kamery bývají také nazývány jako kamery sportovní nebo akční. Jejich uživatel má možnost pořídit záznam svých aktivit z. Zapni nahrávání ve 4K a ukaž, kdo jsi. LAMAX Wje naše první kamera, která si bez ochranného pouzdra poradí s přívalem vody i. Lze je použít například na motosport, cyklistiku, lyžování, snowboarding.


V České republice se stejně jako v zahraničí začaly prodávat dvě nové akční kamery od společnosti GoPro. Zatímco jedna sází na tradiční. Vzhledem k maximální snímkové frekvenci fps je pro tento způsob záznamu kamera GoPro White nevhodná. Zbývající dvě kamery nabízejí.


Vybavena je širokoúhlým. S akční kamerou LAMAX X 10. Bez akčních kamer si lze dnešní svět sportu jen těžko představit. Akční kamery – každé dobrodružství v HD.


Používají je jak profesionálové, tak rekreační. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Pořiďte si akční a outdoorové kamery pro zachycení všech sportovních a adrenalinových zážitků! TOP sportovní a outdoor kamery výhodně od odborníků z FOTOLABu.


Natáčejte perfektní akční videa s kamerou GoPro, Sony nebo DJI v H Full HD nebo 4K. Děláme sport dostupnější.


Ve videu si řekneme, na co se při nákupu zaměřit, projdeme si typy akčních kamer a jejich parametry. Množství: Epoque eDivecam Gamma Kód.


Sportovní kamery na helmu jsou vhodné pro natáčení různých sportovních aktivit jako jsou například cyklistika, lyžování, snowboarding, skateboarding.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.