pátek 15. prosince 2017

Jabra talk 5 párování

Postup párování s novým nebo druhým chytrým telefonem: Zapněte Bluetooth v chytrém telefonu. Jak vám můžeme pomoci? Prohlédněte si zdroje jako Průvodce párováním pomocí Bluetooth,. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Seznam párování Bluetooth: Do zařízení. Sluchátka se k telefonu připojují postupem zvaným „ párování “. Kvalitní bezdrátový headset pro mobilní telefony, připojení přes bluetooth 2. Mají dynamický reproduktor.


Model Talk je vybaven intuitivním designem, který usnadňuje párování s telefonem a volání samotné. K dispozici jsou možnosti pohodlného nošení se závěsem. Jabra Talk recenze a specifikace.


Potěší vás také dlouhá výdrž baterie až hodin telefonovaní a až dní v pohotovostním režimu. Snadné ovládání hovorů a NFC párování tlačítky opět přispívá k. This video is in English.


Jabra talk 5 párování

TALK BLUETOOTH HANDSFREE PŘENOS. Spárování s mobilním telefonem prostřednictvím Bluetooth, verze 2. Dodávané příslušenství 3. Nasazení gelových nástavců 4. Snadné používání zde zajišťuje, intuitivní design, který zaručuje snadné párování s. Výdrž až hod hovoru, hmotnost 8. Párování s telefonem a volání. Rozměry náhlavní soupravy 5x, x 2 mm.


Pohodlné nošení se závěsem za. Díky výdrži baterie až hodin pro. Hands Free - mono, frekvenční rozsah 300Hz-7kHz, Bluetooth 4. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na.


Jabra talk 5 párování

NFC – obvodové párování : Ne Toto zařízení nepodporuje NFC Streamování hudby. Poté na telefonu stisknete v dolní části nastavení Bluetooth tlačítko Obnovit a počkáte, až telefon uvidí handsfree Jabra. Stačí na něj kliknout a potvrdit spárování.


Najdi v něm postup pro spárování zařízení. A postupuj podle toho postupu. ArchivPřeložit tuto stránkuHours, Includes USB Adapter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.