pondělí 25. prosince 2017

Bluetooth přijímač aux

Nejprodávanější, nejlepší. USB, mm jack koncovka, paměť pro až. Přenosný bluetooth audio přijímač, který díky integrované baterii můžete.


Díky tomuto bluetooth příjimači můžete. Vysílače a přehrávače FM signálucz. Tento hudební přijímač se používá téměř ve všech audio přijímačích, které lze použít se vstupní zástrčkou, včetně automobilových zařízení. Bluetooth příjimač ( A2DP) pro přehrávaní muziky přes bluetooth.


Hledáte audio bluetooth prijimac stereo? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. AUX bezdrátový hudební přijímač, 3. Název párování (režim Receiver): KN320.


Zařízení nepodporuje kodek aptX. Velikost přijímače je srovnatelná s USB flashdiskem. Produkt byl vyřazen z prodeje. Vyberte si z naší doporučené nabídky.


Bluetooth přijímač aux

Přijímač audio BLOW BLUETOOTH 3. EDR hudební přijímač, přenosový rozsah až 10m. Skladací bluetooth skrinka. Prístroj je diskrétny kvôli malej veľkosti puzdra. Stačí pripojiť zariadenie k portu AUX mm a spárovať prijímač s telefónom.


Bluetooth přijímač aux

DÁLKOVÉ OVLADAČE A KOLÉBKOVÉ PŘİJÍMAČE PRO SMARTPHONE. USB adaptér audio AUX jack. LXHK0audio přijímač AUX bluetooth adaptér Kvalitní malé zařízení, které vám umožní snadno přehrávat oblíbenou hudbu v autě. Obrázky pro produkt.


Spojené státy americké. Pokud je váš vůz vybaven sluchátkovým vstupem, máte z poloviny vyhráno. Nechce se Vám investovat nemalé peníze do bluetooth přijímače do autorádia? Toto zařízení je skvělým řešením.


Stačí jej přes AUX propojit s televizí. Audio přijímač BLOW Vám umožní přehrávat bezdrátově hudbu z jakéhokoliv zařízení,. Integrovaná baterie vydrží až hodin přehrávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.