úterý 19. prosince 2017

Fm transmitter usb

Praktický bluetooth transmitter. Modře podsvícený LCD displej. Hledáte bluetooth fm transmitter usb ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost.


Pomocí BLUETOOTH technologie dokáže přehrávat. FM transmitter, QC3. Frekvence 8- 10MHz. Instrukce k zacházení s. FM vysílač přehrává MPa WMA soubory z SD karty nebo USB Flash Disku zapojeného do USB.


Transmitter Hyundai FMT 5BT CHARGE šedý. SNR dB ( FM : dB). Pracovní napětí : DC 12V-24V. Neumí vaše autorádio nebo. Vybírejte z inzerátů. Auto - Fm transmitter bazar. USB do auta Nový,nepouzity Os. FM MPtransmittery do auta. Přehrává soubory z SD karet (max. GB) nebo z USB flash. Pokud vlastníte přenosný USB flas-disk nebo paměťovou kartu se spoustou MPhudby a autorádio. Pro správnou funkčnost je nutné, aby nastavená.


Fm transmitter usb

Hodnocení: - ‎recenze - ‎3300 Kč - ‎Skladem Vyhľadávanie „fm transmitter usb“ – Heureka. Jsou zde k dispozici dva USB porty – jeden pro připojeni flash disku, druhý pro nabíjení QC 3. Když procházím všechny weby (gearbest, ali atd.) tak stále nacházím bluetooth transmittery do autozapalovače (na V).


Podporuje přehrávání z flash disku, paměťové karty či z telefonu. Umožňuje také dobíjet telefon přes USB. Bluetooth transmitter je v luxusním designu.


FM vysílač pamětí Vám umožní vychutnat si poslech MPsouborů v autě i když to vaše autorádio neumožňuje. Pohodlné umístění v autě zabezpečí pohyblivý.


Simply plug in to your cigarette lighter socket, this unit will play MPtracks directly through your car stereo through the FM band. Hradec Králové, cena 230Kč, od levnévěcinaprodej na Sbazar. FM TRANSMITTER MPPoslouchejte jednoduše hudbu z vašeho MPpřehrávače, mobilního telefonu nebo dokonce SD karty a USB flash disku s tímto.


Fm transmitter usb

Balení obsahuje: 1x transmitter 1x manuál. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v. ArchivPřeložit tuto stránkuBuy low price, high quality usb fm transmitter for pc with worldwide shipping on AliExpress.


Dudao FM vysílač je multifunkční zařízení, které vám poskytne nejvyšší úroveň kvality. S vysílačem v autě se nemusíte starat o vybitý telefon, tablet nebo jiné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.