úterý 19. prosince 2017

Parrot mki 9200 bazar

Bluetooth Handsfree, plně funkční. Audiokabel k handsfree sadám P. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů handsfree parrot. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na.


Parrot mki 9200 bazar

Prodám použité Hands Free do vozu. Používal jsem přístroj ve Ford Mondeo. Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce.


Nabízí praktickou funkci rozpoznání hlasu, dva aktivní telefony, hlasová. Moderní handsfree systém, který disponuje barevným LCD diplejem pro lepší orientaci v kontaktech a nabídne přehrávání hudby. Sada určená pro montáž do vozu s hlasovým ovládáním a barevným LCD displejem.


Parrot mki 9200 bazar

Umí komunikovat v češtině, to znamená. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Auto - Parrot mki bazár. Cez 4tisíc užívateľov za. Funkčný ale ovladač je stratený,nový stoji cca 40e. Kč(s DPH %), Skladem: -ks. Dostupnost: - dny. Samotný bezdrátový ovladač bez příslušenství pro řadu Parrot MKi -9x00. Vyťiahol som ho z Mondea MK4. Predám za 1kč ak si niekto príde osobne do Třebíče alebo za neaké malé.


Jeden se mi povedl hnedka napoprvé a druhej se nechal přemlouvat déle. Bezplatná inzercia, handsfree parrot predaj a inzercia. Je to take univerzalne. Ten já ovšem nemám, protože auto mám z bazaru a handsfree tam již byla.


Nefunguje posilovač brzd. Při rychlém jednání sleva. Vyskúšajte tiež parrot alebo mki.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.