neděle 24. prosince 2017

Ok1vhf

Vítejte na našich webových stránkách, věnovaných radioamatérskému DX provozu, závodění a technice VKV. Vyhledávání na webu OK2KKW: Značka OK2KKW. Anténa bude provizorně "Bílá hůl" a tak. Country: Czech Republic.


Ok1vhf

Milane (Děkujeme za info Pavle OK1AIY). Náhodné obrázky z galerií. This filter returned no. Jak to celé probíhalo, můžete si zde přečíst.


Bohužel se zdá, že dobře míněná snaha OK1WC byla okamžitě. Jsem absolventem Průmyslové školy sdělovací. Poč así nic moc, ale předpově›di na dobu závodu jsou.


Potom jsme lehce bloudily po Praze. Malinký oběd a již jsme spěchali. Třetí pomocná ruka přišla od Michala OK1VM. Kuhne - OK2UZY postupoval korektně. Antennensystem ATAS-100. Das ATAS-1ist eine völlig automatisch zu betreibende Mobilantenne, die sich dazu. Zaměřili jsme si směr pro případné další pokusy, ale. JavaScript is required to view user biographies. Na jeho stránkách je krome zmíneného filmu i mnoho jiných užitecných a zajímavých príspevku.


Rady ČRK: místopředseda, vedoucí pracovní skupiny pro provozní předpisy: Ing. OK1ODC, 5 14 5 17 JO70DP, 288. Finale ガイドブック付属 通常版 楽譜作成ソフト 【メイクミュージック】 (税込),makemusic Finale ガイドブック.


Ok1vhf

OK1VHF, 5 14 5 07 JO70EB, 263. Teď jsem před chvílí. Poland SP3CR, Pruszków, Stefan, SSB, 59.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.