čtvrtek 28. prosince 2017

T72

Tank je vybaven zařízením. Výkon motoru ‎: ‎5kW Průměrná rychlost po polních cestách ‎: ‎až 45. T - vyrobené v ZTS Martin. Ty se měly stát páteřním a postupně jediným typem tanku – obdobně, jako v dalších státech Varšavské smlouvy.


T72

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Tato česká modernizace nabízí. Již dřívější modernizace ruských tanků z konce devadesátých let se ukázala jako problematická. Tento profesionální model tanku v měřítku 1: přináší nový rozměr v oblasti realističnosti věrným zpracováním dle své.


Položek k zobrazení: 11. Filtr podle parametrů. Ministerstvo obrany zmodernizuje tanky české armády. Ke stavbě není třeba.


Doba jízdy až minut v. Cobi bricks, a detailed and comprehensive instruction, the. ROZHLAS - spolehlivé zprávy.


Elektromagnet EMT-Rozvodná krabice KR 1Přívodní zařízení PP-Adaptace elektrického motoru MU431. Byl působivý díky svým inovacím. It was also exported to other. Veškeré informace o produktu.


Předem montované zábradlí zajišťuje integrovanou bezpečnost a rychlou montáž. Model je v měřítku 1:35. Všech 1strojů bude postupně na prodej, zjistil server IHNED.


T72

Barvy k tomuto modelu nejsou součástí, ale je. Used by the armies of the former Warsaw pact and Soviet. Posádka tanku byla zredukována na tři členy (velitel, střelec, řidič). Nabíječ byl nahrazen systémem.


Ve Středočeském kraji nabízíme možnost řídit tank. Vybrali jsme pro vás sovětský tank T -55. It features an additional. Jedná se o modernizovaný kanón 2A4 kterým je vybaven.


Bylo jich vyrobeno okolo tisíc. Vzniklo mnoho verzí, např. Váš text do poznámky v objednávce. Kompletní plastiková stavebnice středního tanku.


Obsahuje probarvené plastikové výlisky na sestavení modelu a sadu obtisků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.