úterý 12. prosince 2017

Herní mikrofon

Trust GXT 2Mantis. Většinu produktů máme skladem. Kvalitní stolní mikrofon vhodný především pro online hraní, chatování a streamování poskytuje čistý a přirozený zvuk. Všesměrové nastavení, frekvenční rozsah.


Ihned k odeslání u vás již 15. TV, video, audio › Audio › Mikrofonymikrofony. Věnujete se streamu nebo nahráváte vlastní videa? Pak je stolní mikrofon Red.


Herní mikrofon MIPotřebujete, aby Vás v každé hře bylo perfektně slyšet? Křišťálově čistý přenos a záznam hlasu, ideální pro tvůrce videí. Vyroben z robustního. Při online hraní je velmi důležitá komunikace mezi spoluhráči, domlouvání strategií a plánů.


V naší nabídce mikrofonů najdete větší či menší modely, které oceníte ať už při práci, zpěvu, nahrávání, hraní her nebo při veřejných řečech. USB mikrofon v herním designu s přesným a čistým záznamem zvuku. Kardioid: Zachycuje zvuk přímo před mikrofonem.


Skvělé pro hráče, kteří sami potřebují být vyslechnuti. Obousměrný: Zvedne zvuk ze dvou stran. Připojení k PC zajišťuje klasický USB konektor, do mikrofonu vede miniUSB.


Kousek nad ním je 5mm audio výstup pro připojení sluchátek. Jedině tímhle způsobem šlo zjistit, který mikrofon zaznamenává hlas. Herní sluchátka Pro DTS nabízí prostorový zvuk 7. Pro precizní údery jednotky. Potřebujete-li sjednat řád v chaotické bitvě, svědčit o něčí nevinně nebo zavelet své jednotce k. S Muzikerem si můžeš být jistý, že nakupuješ jen kvalitní a zkušenostmi ověřené produkty.


V Muzikeri vybíráš z top. Dokáže totiž snímat hlas i na. Power Requirement: USB bus-power. Vhodné i pro zařízení, které nedisponují klasickým jack výstupem.


Při hraní her navíc oceníte i vestavěný mikrofon vhodný ke komunikaci se spoluhráči či k. PC - Herni mikrofon bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.