středa 27. prosince 2017

Rádlo na těsto

Vhodné pro všechny druhy válů a forem, rádlo jejich. Ověřená rádýlka na krájení těsta od Tescomy a českého výrobce Sonix. Rovné rádýlko je vhodné hlavně na vyřezávání různých tvarů z těsta.


Radlo Presto je v bílé. Podrobnosti o výrobku. Vyrobené z velice kvalitní japonské oceli a nárazuvzdorného polypropylenu. Má ergonomicky tvarovanou rukojeť a. EXPEDICE DO HODIN.


Rádlo na těsto

Názory uživatelů: Rádla na těsto (názorů) Skocdopole: Rádla na těsto, Rozik: Rádla na těsto. Lokalita: Pardubický kraj. Hlavní město Praha, cena 20Kč, od jindriskabastecka na Sbazar.


Rádlo na těsto

Kuchyňské náčiní zahrnuje řadu výrobků navržených tak, aby splňovali rozmanité potřeby moderní kuchyně. Od základních nástrojů. Hladké rádlo na krájení pečených těst, ostré nerezové kolečko velkého průměru. Nemusíte ale zoufat, našli jsme pro vás další podobné kousky.


Držadlo je uzavřené, aby nedocházelo ke tvoření bakterií. Rádlo na vykrajování těsta. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Ale nic není ztraceno.


Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě. Kuchyňské potřeby značky Fiskars jsou vhodné pro domácí i profesionální použití vyznačující se vysokou kvalitou a jednoduchou údržbou.


Domů » Produkty se štítkem “ rádlo na těsto ”. Zobrazuji výsledek. Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit podle průměrného hodnocení, Seřadit od. Buďte první a napište svůj názor ! S rádlem Tescoma GrandCHEF vykrájíte z jakéhokoliv rozváleného těsta úhledné tvary dle vaší fantazie. Překvapte své přátelé a připravte jim s tímto.


Uzavřené držadlo, aby nedocházelo ke tvoření bakterií. Váleček k vykrajování těsta na croissanty. Velikost kolečka: mm. Nerezové rádlo na těsto.


Jednoduché rádlo na těsto, provedení nerez a bukové dřevo. Uděláme cenu přímo pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.