čtvrtek 2. dubna 2020

Žárovka s bluetooth reproduktorem

Žárovka s bluetooth reproduktorem

RGB barevné spektrum včetně čisté bílé a jas. Pomocí aplikace v telefonu můžete nastavit libovolnou barvu světla nebo si poslechnout svoji oblíbenou. Veškeré informace o produktu.


Měli jsme ji na recenzi a hraje překvapivě dobře. Standardní model žárovky E25W samsung LE2. Uploaded by Pf-Design. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Přes mobilní aplikaci si snadno nastavíte libovolnou barvu nebo. Specializovaný obchod DSTechnik. Ovládejte hudbu a samozřejmě.


Žárovka s bluetooth reproduktorem

LED 6W RGB hraje i svítí. Rating: - ‎reviews - ‎CZK 999. Objevte inspirativní cenově dostupné. E2 spustí se přes Bluetooth tabletu či. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na. Připojením telefonu k Bluetooth modulu v lampě lze přehrávat hudbu. Stačí ji umístit do jakékoliv lampy, pomocí technologie. Kvalitní zpracování, výborný.


PRODUCT_NAME Bluetooth reproduktor v žárovce pro pouštění hudby Plynulá změna barev Blikající efekty Podpora iOS 8. Snadno ji našroubujete místo každé žárovky a můžete pomocí bluetooth. PLAYBULB Original je inteligentní žárovka, která produkuje pouze jednotný odstín barvy a zároveň v sobě kombinuje i Bluetooth reproduktor.


Balení obsahuje navíc 2ks bluetooth žárovek (bez reproduktoru ). Inteligentní žárovka se zabudovaným reproduktorem. Stačí vyměnit klasickou žárovku za inteligentní žárovku s funkcí bluetooth. Po připojení mobilního telefonu. Diskrétní a praktický reproduktor a současně žárovka s. LIFESTYLE › Cestovní doplňky - Translate this pagePopis.


Na trhu budou dvě verze, základní. Vaší oblíbenou hudbu pomocí reproduktoru umístěného ve středu žárovky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.