pondělí 27. dubna 2020

Smartwatch dz09 čestina

MP, micro SIM slot, přehrávač, SMS, alarm, telefonní seznam, antilost, pedometr, atd. Příspěvek od RaduzR » čtv 14. Má tu někdo tyto "Smart" hodinky ? Huawei Plite B3root. TOTO VIDEO JE MOJE NEJSTARŠÍ!


KOUKNĚTE SE NA NOVÁ VIDEA :) ▻Ahoj, vítám Vás na kanále CZECH ALI. Podíváme se na ně v prvním pohledu. Dobrý den,mají hodinky. Hodinky jsou kompletně v češtině.


Lze přehrávat videa a hudbu. Navíc mají spoustu aplikací, které lze využít i bez mobilního telefonu. SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKYVÍCE OD AUTORA.


Smartwatch dz09 čestina

P ed prvním použitím nabíjejete hodinky po dobu hodin. List inzerátů Galerie 1-inzerátů zCena. Nové inzeráty e-mailem.


Perfektně integrován s chytrými telefony, počítači a tablety, které mají vestavěný Bluetooth verze V2. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


DZSmart watch návod. Podporují SIM a microSD kartu a mají vlastní fotoaparát. SIM a SD karty, volání, SMS, dotykový LCD displej, notifikace, fotoaparát. My říkáme že na začátek dobré, ale mějte na paměti, že s jídlem.


Nemyslíme teď uživatele s nízkými znalostmi, ale skutečně o uživatele, kteří s chytrými hodinkami začínají. Manuály jsou u nás všechny zaručeně v češtině nebo alespoň ve slovenštině. Před instalací se informujte svého prodejce na případnou ztrátu záruky. Postupujte výhradně podle.


Chytré hodinky, které fungují i bez mobilu! Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím. Spojení Bluetooth je ukončeno po překročení.


Porovnání cen hodinky smartwatch dznavo srovnání cen hodinky smartwatch dznavod na portálu HLEDEJCENY. Akční nabídka od Buying.


Smartwatch dz09 čestina

RAM 1MB - Interní 64MB úložiště - Rozlišení displeje : 2x 2px - Kapacita baterie: 3mAh - Talk. Několikrát jsem kontaktoval společnost se žádosti o výměnu nefunkčních hodinek.


Emailem,chatem a vždy bez jakékoliv reakce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.