pátek 10. dubna 2020

Rádio impuls

Zlatá česká klasika i nová česká muzika. Rádio Impuls - Ráááádio. Novinky - soutěže - živá vysílání.


Nejposlouchanější rádio v České republice vám přináší nejen zvuk ale i videa přímo ze studia v HD kvalitě. Najdete zde to nejlepší z Impulsu a našeho zpravod.


Rádio impuls

Hudba na rádiu Impuls odráží živý a aktuální zájem posluchačů o současnou českou hudbu. Zprávy jsou sdělovány jasným, současným a zajímavým stylem. To jsou přenosné nebo stolní přijímače, jak jste zvyklí. Ráááádio Impuls, nejposlouchanější rozhlasová stanice v České republice.


Impulsovi, Dopoledne s dobrým Korcem, Fanda a jeho česká. Stačí jeden klik a můžete poslouchat nejlepší rádio stanice z Česká republika živě. Formát stanice: Soft AC.


Adresa: Ortenovo nám. V posledním týdnu byl šířen ze stanovišť Impulsu stereo signál, ale na vysílačích byl vypnutý takzvaný pilot, který rádiu říká, že sem přichází. Naše hudba odráží živý a aktuální zájem našich posluchačů o současnou českou hudbu.


Naše zprávy jsou sdělovány jasným, současným a. Kde se nacházíte: iROZHLAS. Hostem dnešních Impulsů je český ministr životního prostředí Ladislav Miko. OHS) nemá námitky ohledně převodu firmy Londa, provozující rozhlasovou stanici Impuls, pod.


Rádio impuls

Svým klientům zajišťuje kompletní. An outstanding private and independent radio station, with a 19% market share in Cluj-Napoca, the biggest city in Transylvania. We have the best music. Přestože obrat i zisk společnosti Londa loni mírně klesly, výsledky firmy jsou stále velmi dobré.


Spolu s Impulsem by majitel Agrofertu a šéf hnutí ANO získal i rádio. Impuls se možná inspiroval něžným americkým dramatem Pošli to dál s Haley Joelem Osmentem, Kevinem Spaceym a Helen Hunt, který. Impuls - informace a hudba - České hity po celý den (Flash stream) Online internetové rádio, které jde snadno spustit přes Poslouchej. Na rádiu impuls můžete hrát různé soutěže.


Jednou z velice oblíbených HALÓ TADY IMPULSOVI ! Legendární hra přichází s možností miliónových výher, domy,. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby. Radio Impuls - La Radio Impuls asculti muzica ce-ti place!


Reklamní spot na rádiu IMPULS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.