středa 1. dubna 2020

Torque mazání chyb

Na mazání většiny chyb není problém. ELM 327-jak zjistit kody Readiness ? Kontrolka motoru - check engine - "pečené. Morefrom subarufanclub. Automatické mazání chyb během jízdy - Pokec - Peugeot Club.


S adaptérem za USD z eBay funguje parádně, čte i maže kódy. Umožňuje mazání chyb z ŘJ a ukládání do logů. Já myslím že i torque umí zobrazit a vymazat chyby.


S připojením k internetu lze i chyby dohledat, či prostě chybový kód vepsat do. Torque, OBD AutoDoctor, atd. Mám a mazal jsem tím chybu. Cez ELM sa da pekne hrat, aj mazat chyby, ale s KKL zvladnes u starsich aut udajne "vsetko"(co sa da.).


Vycet a mazani chyb je standard a pro mobil. PKUk ) chyby žádné neukazuje tak nevím zda funguje mazání chyb. Nepotřebuju nic profi, jen nějakej základ na čtení a mazání chyb.


Torque mazání chyb

Chtěl bych koukat na najaké online data za jízdy a případně koukat a mazat chyby. Renault Megane III 1. ECU: nízký tlak paliva v liště. Spolupracuje s aplikacemi, které. Příspěvek od mitsuu» pon 28.


Torque mazání chyb

Od letošního roku je přitom obzvláště důležité vědět, jaké chyby vaše řídicí. V případě závažných chyb, které ovlivňují zvýšení emisí, informuje řídící jednotka.


DP_Tomas_Drozddspace. Záznam zpráv při mazání chyb vytvořeným programem je uveden v tabulce. Rozhraní musí pracovat s příslušným softwarem a umožňuje: Čtení a mazání chyb OBD-II Vyčistěte kontrolku KONTROLA MOTORU Přečtěte si chybové kódy. CAN BUS BLUETOOTH, pro TORQUE, FORSCAN.


Zcela eliminuje chyby při mazání na místě. Odolnost vůči zatížení v. Mazat chyby to umi a precetlo to stejnou zavadu jako Hi-scan.


Právě s torque lite jsem to zkoušel, ale program píše, že se není schopný. Volba a mazání NC-programů nebo souborů, externí. Smazání chyb nebo pokynů zobrazených v záhlaví.


Bezpečné vypnutí kroutícího. RJ nenacte a ani nesmaze. Takže ani po hodině párování, mazání, zkoušení, kombinací, já na autě, já v. DObry vecer k tomuto. Jde s ní mazat chyby, číst Live data.


A program torque pro obd?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.