čtvrtek 23. dubna 2020

Vysílačka dosah 100 km

Souprava vysílaček PMR 4Mhz (volné pásmo), kanálů, dosah km, x klip na pásek Duo nabíječka nabíjecí baterie Obsah balení: 2x vysílačka TOPCOM. Vysílačka odolná konstrukce, stupeň krytí IPx dosah až km, pásmo PMR 4. Radiostanice (lidově „ vysílačka “) slouží jako pohotový a nejlevnější. CB (občanské) mají dle zákona omezen výkon na pouhé 4W.


Z toho plyne průměrný dosah u ručních vysílaček cca km. Výhody: malé rozměry, nízká cena, minimálně zarušený příjem. Nevýhody: menší dosah spojení.


Dosah je velice relativní pojem a závisí na mnoha faktorech. Nejdůležitější je poloha radiostanice. V noci, kdy je nejmenší úroveň rušení, lze dosáhnout spojení okolo 1km. S využitím odrazů od.


Hit mezi ručními CB vysílačkami. Anténa má procentní podíl na kvalitě vysílání a dosahu. Měření odhalí vady ať už vysílačky, tak i antény a jejího přívodu.


Vysílačka dosah 100 km

Mnoho prodejců zvláště těch nejlevnějších vysílaček přesto u těchto výrobků inzeruje maximální dosah v rozsahu až km. To je samozřejmě neseriózní.


Teprve na třetím místě ovlivňuje dosah použitá stanice - její citlivost a kvalita modulace. Při vysílání je potřeba si uvědomit, že vysílačka není žádná dětská hračka. Uvažujete o koupi vysílačky ? Tato šikovná věcička Vám umožní pohodlně komunikovat až na vzdálenost několika kilometrů. Bez problémů se tak najdete s. Sencor SMR 1PMR Vysilačka.


Porovnali jsme nejlepší vysílačky dle recenzí, testů a sepsali jsme článek jak vybrat vysílačku plný užitečných rad a. Vzhle Název, Dosah ( km ), Orientační cena, Aktuální cena. JEJICH DOSAH BÝVÁ V ŘÁDECH STOVEK METRŮ AŽ JEDNOTEK KILOMETRŮ. LED podsvícení pro různé kanály. Snížený dosah vysílačky v uvedených případech mohu potvrdit a lézt na kopec.


Sada dvou vysílaček s dosahem až 5km ve volném prostoru. Dále potěší přehledný displej. Vysílačky jsou voděodolné a disponují osmi komunikačními kanály.


Vysílačka dosah 100 km

Mrkni se do vyhledávače, jsem si jistej, že vloni kolem vysílaček běžela nějaká diskuse.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.