pondělí 13. dubna 2020

Rámová anténa výpočet

Tímto řešením je rámová anténa, která nejlépe splňuje požadavky toho to. Upravená rovnice pro výpočet efektivní délky pro rámovou anténu. Aktivní středovlnná rámová anténa.


Proto zde uvádím popis rámové antény, která by mohla pomoci alespoň. Jednoduchý výpočet rozměrů logaritmicko-periodické antény pro VKV pásma.


Při příjmu ve městě je nejvhodnější použít rámovou anténu, vázanou s feritovou. K výpočtu činitele jakosti Q experimentálního rámu použijeme vztah.


Rámová anténa pro střední vlny je klasickou konstrukcí, známou po celou rádiovou historii. Výpočet kapacity kapacitního nástavce vertikální antény vůči zemi. Miniaturní rámová anténa na 5MHz &gt.


Pro činitel zpětného záření (ČZZ) platí stejný vzorec jako pro výpočet ČZP. Rámová celovlnná anténa s vrcholovým napájením. Ram (loop) - Yoohoo yoohoo.


Magnetická anténa, anglicky označována jako Magnetic Loop Antenna (MLA). MLA anténě program MMANA až tak nelže. Dole je uveden vztah pro výpočet rezonanční frekvence. Impedanci nelze doma změřit a proto musíme věřit výpočtům a dodržovat konstrukční návody.


Podstatné součásti antén. Samozřejmě, dlouhé doby neexistoval výpočet jejich optimálních rozměrů, spíše byly. Ui ≈ H, směrový diagram.


Výpočet ztrát v půdě - Brownova metoda - nesymetrická vertikální anténa. Přijímací rámová anténa pro pásmo m (viz článek na str. 22). Antény a „ cvakací“ ferity.


Uskutečnit potřebné výpočty a zhotovit graf je s využitím počítačových. Třetím typem antény je smyčka ( rámová anténa ). Může být čtvercová nebo kulatá, rezonuje při délce obvodu rovném pracovní vlnové délce. Napájí se jednoduše. Technické výpočty, simulace fyzikálních polí.


Když se na to přijde. T-– postrach sovětských tankistů? Nezaradenéludekkratochvil. Programy - TLDetails MMANA-GAL 4nec.


Z dílny Marconiho pochází též "Marconiho zákon" - empirický výpočet dosahu radiovln - jakože: "dosah vysílače je roven druhé mocnině délky antény ".

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.