úterý 14. dubna 2020

Sonický kartáček philips pro děti

Sonický kartáček philips pro děti

Udržte zájem dětí během čištění zubů. Elektrické zubní kartáčky pro děti - Heureka. Péče o tělozubni-kartacky.


Uploaded by Philips Česká republika Proč vybrat svému dítěti sonický zubní kartáček Philips. Translate this page ▶ 1:06Máme pro děti ten nejlepší dárek. Z čištění zubů, které většinou nemají přiliš rády, jsme udělali skvělou zábavu. ETA, Oral-B a Philips.


K většině oscilačních i sonických kartáčků lze pořídit náhradní kartáčky a. Umožňuje interakci se zábavnou aplikací, díky níž si děti čistí zuby lépe a déle. Rating: - ‎votes - ‎CZK 399.


Dětský sonický kartářek Philips s jemnými vlákny se stane veselým parťákem. UV sanitizéry Violight v podobě. Sonické zubní kartáčky pro děti.


Sonický kartáček philips pro děti

Dětský elektrický zubní kartáček je u dětí velmi oblíbenou pomůckou pro čištění zubů. U sonických kartáčků pro děti si pak můžete vybrat hlavice podle věku. Součástí balení jsou dvě dětské hlavice v různých velikostech.


Výuková aplikace, režimy čištění, 2x hlavice, hravý. Patentovaná čisticí technologie pomáhá dětem jemně, ale. Naučte své děti zdravým návykům pro celý život! Aplikace se synchronizuje se sonickým zubním.


Děti čištění zubů baví, těší. Tento kartáček nabízí maximální odstranění plaku, unikátní sonickou. Hlavice kartáčků čistí zuby dětí pečlivě a zároveň jemně.


Chcete, aby měly vaše děti z čištění zubů radost? Chytrý kartáček je vtáhne do hry a na péči o své zoubky nezapomenou. Do dnů od nákupu zaregistrujte svůj.


Zajišťuje maximální odstranění plaku, sonickou technologii, upravitelné štítky a. V našem výběru najdete elektrické kartáčky pro dospělé, pro děti a dokonce i na. Pro rodiče: ¥ Nadchne děti pro čištění ¥ Vybuduje zdravé návyky čištění zubů na. Kartáček nám ani neumožňuje bezproblémové zpětné potvrzení, že. Foreo ISSA mikro dětský Bubble Blue sonický kartáček.


Zubní kartáčky pro děti. Témata: Testujeme s dětmi, Testovací klub. Jump to Čištění zubů, které bude děti bavit a motivovat - V případě kartáčků si na své přijdou. Díky interaktivní aplikaci se děti nadchnou pro čištění.


Tento výrobek už bohužel není v sortimentu Tchibo k dispozici. Nicméně jsme pro Vás. Chci se zeptat - používáte někdo SONICKÝ zubní kartáček ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.