středa 15. dubna 2020

Usb bluetooth adaptér do auta

Adaptér kazetový, do auta, univerzální 3. USB, prodlužovací kabel 60cm. Carneo BT -2bluetooth transmitter a receiver. Bluetooth adaptér 12V JACK. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy.


K dispozici máme adaptéry, které si hravě poradí s. Anténní adaptér pro AM-FM anténu DIN-ISO bez kabelu. Transmit Vzdálenost: 10m. Audio Music Receiver, x USB kabel, x manuál. KAMERY DVR DO AUTA se záznamem.


Usb bluetooth adaptér do auta

Ty nejlepší bluetooth usb adaptéry nakupujte online u odborníků a využijte naše. Poslouží pro její přenos jak z audio, tak video systému do …. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů bluetooth adapter. Baseus usb bluetooth adaptér aux bluetooth v5. USB nabíječka do auta 4vDC 5V 3. USB do zapalovače nebo 12V výstupu v automobilu.


Chybí vám při jízdě autem písničky, které máte na vašem USB nebo SD kartě? Hama CD- adaptér do automobilu. FM transmitter (vysílač) do auta umožňuje poslech MPsouborů v autě přes Vaše autorádio. USB adapter, Smart Ready, dosah až 15m, 17g.


Na prodejně v Ostravě Hrabové je zboží na. Auto - Usb adapter bazar. VW MDI multimedia interface aux, bluetooth, usb. Kabeláž pro připojení 555VW0do vozů Audi Kód: ST-555AUDI.


Usb bluetooth adaptér do auta

Objednejte do zítra do 16:00. Snadno přehrajete vaši oblíbenou hudbu z mobilu. BT zařízení k Vačemu PC.


Specifications Rozhraní: USB 2. MOT-CL - nabíječka do auta pro PMR vysílačky Motorola TLKR T T Ta T8. Zdroje značky EMOS, nakupujte přímo u výrobce. Napájecí a nabíjecí zdroje do sítě nebo do autozapalovače. V nabídce najdete také měniče.


Konektory ISO DIN, anténní adaptéry. Bezdrátová bluetooth nahlavní souprava vhodná pro notebooky, mobilní. LE a také všemi staršími verzemi, USB. USB pamäte (az GB), má.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.