pondělí 13. dubna 2020

Xiaomi bluetooth sluchátka

Domů › Ostatníxiaomi-store. Xiaomi sluchátka a osobní handsfree. Bezdrátová sluchátka Apple, JBL, Huawei, Beats a další nejen pro mobily nebo na sport. Tato kvalitní sluchátka vám přinesou pohodlný poslech bez jakýchkoliv drátů.


Reference: AIRDOTSXIBLACK. Typ sluchátek: Špunty ‎: ‎Vybavení: Výměnné ná. Bluetooth i rádiová technologie, vše za⭐ skvělé ceny. Hz až 20kHz, impedance Ohmů, citlivost dB, dotyková tlačítka, redukce šumu barva.


Mini tělo, které je velké jako fazole. Je tak maličký, že pokud tomu. Sluchatka jsou nevyuzita, v top stavu. Jedná se o bezdrátová sluchátka ve stylu AirPods anebo Galaxy.


Záruka nejnižší ceny a doprava zdarma. Specialisté na prodej mobilních telefonů, tabletů a příslušenství. Autorizovaný, záruční a pozáruční servis mobilních telefonů.


Výkup mobilních telefonů. Výdrž přehrávání (h). Maximální výdrž baterie: h. Zcela bezdrátová sluchátka QCY T1C vydrží. Mají totiž velmi nápaditý.


Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 2hodin ve stand-by režimu. Propojení s telefonem je skutečně jednoduché. Nabízím na prodej nové bezdrátové sluchátka. Jsou vybaveny vestavěným čipem Realtek.


Spojené státy americké (US). Sluchátka s mikrofonem Handsfree AI Control. Na mobilu se zobrazí nové zařízení ( sluchátka ), klikneme na něj. Bezdrátová bluetooth sluchátka pro připojení k notebooku, tabletu, smartphonu, MPpřehrávači.


TWS - True Wireless Stereo „Skutečné bezdrátové stereo“. Kdo by v dnešní době neznal hit bezdrátových bluetooth sluchátek. V uplynulém roce nejvíce trhem zahýbala sluchátka od Apple tzv. Pár sluchátek včetně dokovací stanice.


Tři páry náhradních silikonových špuntů. Oficiální EU distribuce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.