pondělí 27. dubna 2020

Ruční radiostanice matra

Robustní zodolněná radiostanice TETRAPOL THP7vyráběná společnostní EADS je ruční radiostanice určena k zabezpečeným hlasovým a datovým. GPS je GNSS souprava pro vozidlovou radiostanici TETRAPOL WB BER.


Ruční ovladač MR DNS pro terminál TETRAPOL TPH 7je opatřen. Právě že tetrapol není standart a proto terminály vyrábí pouze jen firma EADS( dříve matra Nortel) Vlastě dnes už zase pouze firma Cassadian. Když je ve vozidle vozidlová Matra a pak má velitel ruční Matru, tak předpokládám, že každá stanice má vlastní volací znak? Nabíječka na ruční radiostanici Motorola.


Ruční radiostanice matra

VYSÍLAČKA VYSÍLAČKY RADIOSTANICE, BATERIE. Stav zboží Použité, Doba dodání (od obdržení platby) 2-dny.


Ovládací panel, který je umístěn v kabinách vozů, je propojen s vlastním tělem. NÁZEV: Vibrační náhlavní soupravy s temenním snímačem pro radiostanice Matra G2.


Standard digitální rádiové sítě Tetrapol, kterou vyvinula francouzská společnost Matra. Sada zvukovodu k VIP sadě ruční radiostanice matra G2.


Specializovaný obchod na náhlavní soupravy k telefonům, počítačům a mobilním zařízením, také na komunikační techniku a příslušenství, jakou jsou například. Modulární konektor, velké PTT tlačítko s rotujícím clipem a samostatné ruční PTT splňují.


Ruční radiostanice matra

Krční mikrofon AE S2. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů radiostanice. CB radiostanice ELIX Dragon SY 101. Ruční profi radiostanice Nissei Denki N888V.


Libereckého kraje - dodávka serveru, notebooků a ručních radiostanic. Pouzdro pro uložení radiostanice Matra TPH 700. Pevné radiostanice PEGAS – představuje dodávku ks TPM70 ks TPM. Tetrapol k radiokomunikačnímu systému Pegas ( Matra ). Radiostanice se vkládá do pouzdra shora a zajišťuje se pomocí popruhu.


Motorola a jedné ruční radiostanice Matra, nabíjecí držáky. Informace o veřejné zakázce. MATRA -PEGAS pro IZS se v ČR. Je pravda, že v ULL nebude možné použít ruční radiostanici a že ČTU za to.


Město Hlučín, Objednávka vozidlových a ručních radiostanic s nabíječi pro jednotky. Záchranáři na Vysočině dostanou ještě v letošním roce nové ruční radiostanice Pegas- Matra. Ty umožní posádkám zasahujícím v terénu mimo sanitní vozidlo. Náhradní AKU Matra G2.


Náplň do baterií Matra G články Sanyo NiMH. Pegas a dodala ji na zakázku firma Matra -Nortel (nyní EADS). Při společném zásahu má vedoucím zásahu ZZS dvě ruční radiostanice.


LTE systém radiostanic ? A co tedy používá RZS Pardubického kraje když Matra nefunguje? Vozidlová radiostanice Matra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.