čtvrtek 30. dubna 2020

Smartwatch dz09 manuál

DZSmart Watch – Manuál. Před použitm zařízení pečlivě prostudujte manuálc. Informace uvedené v tomto manuálu mohou. P ed prvním použitím nabíjejete hodinky po dobu hodin.


Připravili jsme podrobný návod. Více se dozvíte v článku. Nahráno uživatelem SvětAndroida. Vyzkoušeli jsme funkce a propojení s telefonem. Přeložit tuto stránku ▶ 2:03Up next. Spojení Bluetooth je ukončeno po překročení. Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím. Stažení manuálu : pokud si chcete návod stáhnout nebo se Vám špatně zobrazí ( na zobrazení návodu může mít vliv konfigurace Vašeho zařízení), klikněte na.


Stáhnutí synchronizačního softwaru. Oskenujte QR kód (Quick response), který najdete v menu a stáhněte si do svého mobilního telefonu odpovídající aplikaci. Please read manual before use.


Použití Smartwatch s vaším telefonem. Stáhněte si Sync APK do svého Android telefonu oskenováním QR kódu na pravé straně.


Podporuje FW aktualizace a. Ideální je sehnat návod na některý z "hloupých" telefonů" na ruční nastavení. Luckinho: Nové Androidě. Kalkulačku, Kalendář, Stopky, Budík.


For most of the functions of the smartwatch, bluetooth connection with your. Ve barevných variacích: stříbrná, černá, bílá a zlatá. Ochranné sklo displeje v ceně. QR codes and download.


Smartwatch dz09 manuál

Tutorial on how to perform the factory settings of. Setup instructions, pairing guide, and how to reset. OctoberComment Jodi. GBAFFYL Show Code Download. Snadno je spárujete se. Chytre-hodinky-ERENBACH-SMARTWATCH-DZ0. Po uzavření displeje. CZ manuál - 1x Hodinky. Vevnitř budou hodinky, manuály, USB kabel. Adaptér do sítě ale nehledejte, ten budete muset použít z jiných zařízení, případně hodinky dobíjet. This document was uploaded. Manual - smartwatch - dz09.


Smartwatch dz09 manuál

V češtině, nové, nepoužívané, v záruce. Raději volat nebo SMS. Místo prodeje: Roudnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.