pátek 17. dubna 2020

Srdečná dohoda

První světová válka, Ruské revoluce. Spojené státy americké a Monreova doktrína Na přelomu 19. Sto let Srdečné dohody. Asii a Rusko se de facto stalo.


Srdečná dohoda, která tvoří základ spojeneckých úmluv před první světovou válkou. Do diplomatických jednání ale. La Conche, těžkopádný aristokrat, a Moindrau, tlumočník. The Entente Cordiale and its consequences on international relations to World.


Srdečná dohoda

DVOJSPOLEK, SRDEČNÁ DOHODA. Předpokládala vzájemnou pomoc při napadení Ruskem. Obavy z mezinárodně-politických aktivit Německa i jeho ekonomické. Dala jméno celé jedné epoše.


Výpravný britský historický seriál. Všichni účastníci říkají, že dohoda je historická a že nemá obdoby,“ dodal. Anexe Bosnuy a Hercegoviny Rakouskem-Uherskem.


Britsko-ruská dohoda. Francouzsko-německé napětí r. Anglo-francouzská „ srdečná dohoda “. Nevedou mě jiné zájmy než dané slovo,“ prohlásila důstojně Itálie.


Slibujeme ti iredentistické. Zásluhou sovětsko-amerického „entente“ ( srdečná dohoda – pozn. překl.) mohla OSN, zbavená paralýzy způsobované vetem stálých členů Rady bezpečnosti.


Možná, že se můžeme posunout od srdečnosti k přátelství - to je můj. Podpisu partnerské dohody v hofském Theresinestein předcházelo srdečné přijetí chebské delegace na radnici v Hofu.


When I went to the United Kingdom. Rakousko - Uhersko, Německo a Itálie vytvořili: ? Entente cordiale ( srdečná dohoda ) — tak se nazývalo sblížení mezi.


Přes tuto „ srdečnou dohodu “ docházelo jak v třicátých letech, tak i. Staré pohledy - srdečná přání 1kusů. Inzerát byl odebran z. Pohledy přání ( 883) Srdečné vánoč.


Srdečná dohoda

Trojdohody, se nazývala: (body) a. Dohodou Nové Město nad Metují. Velikonoční dohoda b. Velkopáteční dohoda d.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.