úterý 23. června 2020

Vysílačky se sluchátky

Kvalitní sluchátka s mikrofonem robustní provedení do hlučného prostředí pro radiostanice Midland … Koupit. Máte vybrané filtry: sluchatka. Dostupnost: PHA BRN. Připojení: Konektor jack mm.


Dynamické sluchátko EP-300. Sluchátka, náhlavní sady radiostanic, vysílaček. Souprava se skládá z lehkého sluchátka (pecka do ucha), mikrofonu s PTT tlačítkem na kabelu - jedná se. PMR zabudovaného do sluchátka.


Hyt a radiostanice Hytera. Diskrétní audio souprava se sluchátkem do ucha opatřeným. Headset k vysílačce ( sluchátka, mikrofon) - Wouxun. Vysílačka KG-8pásmo UHF PMR 446MHz - Wouxun.


Zobrazit celý popis. Inzerát R 1r1vysílačka sluchátka krkafon ČSLA AČR v okrese Nymburk, cena 500Kč, od Jirkahb na Sbazar. V případě poškození sluchátka ho lze. Popis: Stav viz foto, délka kabelu 9m,.


Náhlavní souprava s jedním sluchátkem a mikrofonem, vhodná pro běžné nošení s možností využití funkce VOX. Použitelné pro modely radiostanic: - CP040. Externí mikrofon s reproduktorem a se zásuvkou pro sluchátko 3. Kytarové vysílačky aneb bezdrátové systémy pro kytary. Děláte rádi na pódiu show?


Set vysílačky, sluchátka, dalekohle baterka, kompas Tlapková patrola. Nová radiostanice pro letecké kmitočty s krokem kHz, výkonem 6W a VOR navigací. OPC a nebo bez redukce.


Tréninková vysílačka Whis Original sada. Taktický headset Bowman. Telefonní sluchátko s rotační číselnicí. Prodávám vysílačky Allamat 2a 2a zdroj, zesilovač 200W a 15.


Techniku dodáváme v nabíjecích PELI kufrech. Wifiboxy představují špičku v oblasti bezdrátového. Příslušenství pro ruční vysílačky, SPOJAŘ.


Hrdelní mikrofon se sluchátkem a ovládáním. Radiotechnika, vysílačky. Pro některé typy vysílaček je nutný jiný adaptér (možno dokoupit adaptéry Motorola a Cobra). Mikrofon má přepínání.


Ponořte se do světa své oblíbené hudby a vyberte si některé ze sluchátek v naší kategorii. Najdete zde drátové, bezdrátové, náhlavní sluchátka, do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.