úterý 16. června 2020

Vysílačky sencor

Máte vybrané filtry: Sencor. Doručíme do hodin. W erp, dosah až 8km, kanálů, CTCSS podkanálů, VOX, skenování, monitorování kanálu. SMR 6TWIN RADIOSTANICE km SENCOR.


Cenově atraktivní set dvou osobních mobilních radiostanic, které ve volném prostoru dokáží komunikovat na vzdálenost až km. Většinu zboží zasíláme okamžitě. List inzerátů Galerie 1-inzerátů zCena. Nové inzeráty e-mailem.


Zobrazí se při poklesu. Osobní mobilní radiostanice. Parametry vysílaček: Dosah: udává, na jakou maximální vzdálenost je v optimálních podmínkách (prostor s minimem překážek) možné mezi.


Rádi bychom vám touto formou poděkovali a popřáli hezké a klidné vánoční svátky. Dosah až km v otevřeném terénukanálů s CTCSS kódyDCS kódů pro soukromou komunikaciOtočný vypínač s regulátorem hlasitostiAutomatické. Sada osobních mobilních radiostanic, dosah až km v otevřeném prostoru, kanálů s CTCSS kódy, frekvenční pásmo 446. Sada profi vysílaček s dosahem až km v otevřeném terénu a spoustou užitečných funkcí navíc.


Porovnali jsme nejlepší vysílačky dle recenzí, testů a sepsali jsme článek jak vybrat vysílačku plný. Pokročilá sada vysílaček.


Parametry produktu: - dosah až km v otevřeném terénu - kanálů s CTCSS kódy - 83. Hezký den, chtěl bych se vás zeptat,jaké máte ev. Jde mně o praktickou žkušenost v běžné městské.


SMR-600TWIN Sencor - sada dvou vysílaček PMR44 VOX, konektor pro náhlavní soupravu. Sada dvou handsfree sad pro osobní mobilních radiostanice. SMR 1TWIN RADIOSTANICE SENCOR.


Nabízí dosah až km v závislosti na prostředí a terénu, kombinací kanálů, funkcemi. Vysílačky Sencor SMR 5oranžové.


Mezi prověřené a tradiční výrobce vysílaček se pak řadí především značky Motorola, Uniden, MAXCOM a Sencor. Jestliže sáhnete po vysílačce od těchto. Pro všechny děti připravil Maxipes Fík úžasnou sadu vysílaček. Jistě budou skvělým průvodcem všech dětí.


Sencor SMR 3je perfektní pro příznivce pobytu v přírodě Vlhkotěsný a trvanlivý design Dosah až km v závislosti. Sada radiostanic disponuje mnoha zajímavými funkcemi.


Radiostanice mají osm kanálů s CTCSSS kódy. Pracují na frekvenci 4MHz. Mají skenování kanálů,. Sencor nabízí mobilní radiostanice s různým dosahem a řadou kanálů.


Díky potlačení šumu se můžete spolehnout na čistý přenos hlasu. Na podsvíceném displeji. Ušetříte: % = 2Kč. Prodám vysílačky sencor s dosahem km, které jsme použív.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.