pondělí 8. června 2020

Vysílačky do auta bazar

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů vysílačka. NOVÝ vysilačky 2ks dosah až 2-5km REÁLNÉ FOTO. Megafon do auta 12V - 30W. Držák radiostanice do auta.


Radiostanice ( vysílačka ) Motorola GP340. Wehrmacht elektronky radiostanice vysílačky. Vybírejte z 3inzerátů. Amatérský pí článek, doladí od do MHz výkon do 1W, zkou.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup. Velmi zachovalé profi radiostanice, ultra malé a lehké, vhodné do malé kapsy, donedávna držely prvenství nejmenších.


Tyto stránky jsou určeny pouze k prodeji popřípadě poptávce. Máte-li nějaký dotaz nebo. Vítejte v bazaru radioamatérské techniky na webu OK1NPF.


Zboží doručíme do hodin až k vám domů. CB vysílačky a antény bazar. AKČNÍ CENA: 45- Kč vč. DPH Adaptér audiopříslušenství CP Commercial-GP Professional.


Umožňuje použití audiopříslušenství… Více. Bazar je určen pro prodej věcí souvisejících s radioamatérskou tématikou.


Nabízím dvě nové nepoužité 16-kanálové PMR vysílačky, včetně dvou. Nabízím k prodeji plně funkční mobilní CB radiostanici včetně zdroje. Nabíječ do vozidla Motorola GP. Midland Alan Multi.


Vysílačky do auta bazar

Sekce Autorádia - Elektro bazar - řádková inzerce. Názvu, Ceny, Data vložení. Název inzerátu, 2x vysílačky Motorola GM3do auta.


Popis, Prodám dvě vozidlové vysílačky Motorola GM3VHF, 1- 1Mhz, pro hasičské pásmo. BUSTER TRUGGY PRO je terénní auto na vysílačku určeno i do těžšího terénu. Výhody PRO verze proti základní verzi RC modelu auta Buster Truggy jsou.


Vysílačky do auta bazar

Má spoustu funkcí např. Vysílačka do auta Motorola. CB a ručních schválených radiostanic VKV s výkonem do 5W zcela volný.


Distribúcia hardware, software, PC komponenty, príslušenstvo, mobility a digitálna technika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.