středa 24. června 2020

Vysílačky dětské

Provoz na baterie 2x 9V 6R(součástí). Barva žluto-černá nebo černo-červená. Dosah až 2m ve volném prostoru. Frekvence 4MHz, redukce šumu.


Vysílačky dětské

Maxíkovy vysílačky pro děti se liší hlavně svým dosahem. Ten je pak dále ovlivňován prostředím, ve kterém je dětská vysílačka používána. Jinak se bude chovat. Prověřené značky jako Motorola, TOPCOM, Brondi a další.


Baterie nejsou součástí. U našich dětských vysílaček je stále zapotřebí pamatovat na fakt, že se jedná spíše o hračky. Tomu odpovídá i dosah, který jen u levnějších variant je v řádu.


Celkově však radiostanice od firmy Sencor představuje skvělou alternativu pro začátečníky či děti, kteří chtějí prostřednictvím vysílačky. Technologie GHz zajišťuje delší dosah (metrů) a lepší kvalitu. Navrženo pro dětské ručičky.


Vysílačky dětské

Zabavte své děti a jejich kamarády díky tomuto setu dvou vysílaček s dosahem až km ve volném terénu a km z budovy do volného terénu. Ahojky,uvazujem o koupi vysilacek pro nase deti na vanoce,ale je jich tolik v nabidce,ze nevime kterou vybrat.


Radiostanice a dětské chůvičky nakupujte na TIPA. S těmito vysílačkami zažijí Vaše děti skvělé zážitky! Vysílačky umožní dosah do km. Detailní popis produktu.


Díky těmto hrám mohou děti trávit více času se svými vrstevníky,. Popis: Prodám dětské vysílačky, pěkné, plně funkční. Na dětském telefonu je. High-tech design s napodobeninou digitálního fotoaparáru -Fukce morseovkového světla umožňuje diskrétně odesílat kódované zprávy svým přátelům -Dosah.


VOX funkci, která se používá podobně jako. Túžia vaše ratolesti po detských vysielačkách, ktoré by zároveň spĺňali kritéria vysielačiek pre dospelých? Kvalitní plastové vysílačky pro všechny malé špióny, ale pozor pořád se jedná o hračky, a proto zvdálenost dosahu dětských vysílaček je okolo 2metrů.


Dětské telefony, tablety, vysílačky. Objevuj svět díky vysílačce s dosahem km. Domů Obchod trička (s potiskem) dětská. Zobrazeno výsledků.


Telefony a vysílačky, Dětský obchůdek Žirafa. Walkie Talkie vysílačky dětské set pár v krabici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.