středa 17. června 2020

Vysílačky motorola tlkr t41

Sada dvou vysílaček s dosahem až km ve volném prostoru. Motorola TLKR Toranžové. Vhodné příslušenství. Je jednoduchá, kompaktní a snadno se používá. Veškeré informace o produktu. Jsou jednoduché, kompaktní a snadno se používají. Pro správné fungování obou vysílaček je tak třeba. Popis a specifikace. PMR44 dosah až 4km, kanálů, LCD displej, indikátor stavu nabití, napájení. Kód zboží: MOTTLKRT41G. Vysílačky MOTOROLA TLKR Toranžová.


Doba provozu až hodin. Ideální na výlety a. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Jasný LCD displej umožňí velmi snadné ovládání přístroje. Jednoduché, kompaktní a snadno použitelné vysílačky pro celou rodinu.


Váš specialista na elektro, domácí potřeby a produkty pro kutily a zahrádkáře. Stačí objednat přes internet a doručíme zboží k Vám domů. Vše plně funkční,použito 1x. Hodí se například pro nakupování, na pláži, nebo jen.


Vysílačky motorola tlkr t41

Doplňující informace, Zamknutí kláves. Standardní příslušenství, 2x klips na pásek. Recenze Sencor SMR 1Twin, Sencor SMR 1Twin,6Kč, Zobrazit. Třída produktu, Přenosná vysílačka.


Ať už při nakupování, na pláži nebo při hraní na zahradě, přístroj TLKR Tse vyznačuje kompaktní a snadnou manipulací a může jej tedy využívat kterýkoliv. Kategorie: Radiostanice. VYSÍLAČKA MOTOROLA TLKR TMODRÁ.


Vysílačky motorola tlkr t41

Záruka: měsíce (ů). Užijte si krásy přírody a zůstaňte v kontaktu s přáteli. Odolné a stylové vysílačky TLKR Tv modré barvě jsou ideální pro vaše. Navštivte akcniletaky.


Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.