úterý 30. června 2020

Vysílačka albrecht

Občanská radiostanice v pásmu CB (citizen band = občanské civilní pásmo MHz) pro použití po celé Evropě. Hliníkové tělo stanice dává radiostanici dobrou mechanickou odolnost. Stanice shodná se Smart Minini CB od ANYTONE.


Radiostanice má všechny základní. Barevný displej lze přepínat na tři různé barvy. Je vybavena LCD displejem, který umožňuje velmi dobrou čitelnost z každého úhlu.


CB radiostanice nejnovější generace. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Firma Vysílačky Milín se zabývá prodejem, servisem a montáží radiostanic, GSM, audia i videa, se specializací na silniční vozidla.


Vysílačka Albrecht Tectalk Smart Jethelm, sada ks,Vysílačky PMR 4s dosahem až km. Malá, lehká, jednoduše ovladatelná vysílačka s přídavnými. Velký multifunKční LCD displej pro jasné, čtení i při špatných.


Vysílačka albrecht

Vozidlová multinormová CB vysílačka s přehledným modře podsvíceným odnímatelným displejem, s podsvícenými tlačítky a množstvím funkcí jako autosquelch. Výhodou je provedení s předním reproduktorem které umožní.


UPOZORNĚNÍ Z důvodu opatření kvůli koronaviru lze při platbě na dobírku kurýrovi platit. Nejmenší CB stanice německého výrobce ALBRECHT na trhu.


Multinormní CB stanice s pevným přívodním napájecím kabelem a neodpojitelným mikrofonním. Slevy na značku Albrecht. Akce na téma vysílačka najdete na Skrz.


Pomocí přiloženého DIN rámečku se snadno. Jeden z Vašich filtrů filtruje tak dobře, že nebyly nalezeny žádné produkty.


Nyní můžete začít znovu bez filtrů nebo můžete použít Váš předchozí filtr. Vysílačka PMR MIDLAND MPlus Vysílačka PMR MIDLAND MPlus Sada pro autoškoly PMR vysílačka Albrecht GKufr pro vysílačky PMR Midland G7XTR.


Malé rozměry, kompaktní provedení, automatický squelch (ASQ), jednoduché. Mobilní (základnové) CB stanice. Nabízím skoro novou vysílačku včetně antény SIRIO Turbo, celková délka.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na stránce neleznete návody a manuály na Vysílačky - Albrecht v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf.


Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce.


Vysílačka albrecht

Vlastnosti: Nastavitelné podkanály (CTCSS) Multikanál místa v paměti Technické parametry: Rozm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.