pátek 5. června 2020

Vysílačky bazar

Vybírejte z 3inzerátů. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů vysílačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Tyto stránky jsou určeny pouze k prodeji popřípadě poptávce. Máte-li nějaký dotaz nebo. Pouze došlo k otevření původního balení, má náhradní obal či bylo zboží. Produktová řada vysílaček Commercial nabízí ruční (CP) a vozidlové (CM) radiostanice standardní kvality firmy Motorola, odolnou konstrukci,… Více.


Vysílačky bazar

Vysílačky a ostatní - inzerce. Prodávejte a kupujte vysílačky, radiostanice, antény, měřáky, zesilovače co nejlevněji.


Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, 96% zákazníků nás doporučuje. V této rubrice zdarma zveřejňujeme inzeráty našich zákazníků, kteří nabízejí k odprodeji jakoukoliv použitou profesionální.


Bazar použité techniky. Vítejte v bazaru radioamatérské techniky na webu OK1NPF. Sekce Autorádia - Elektro bazar - řádková inzerce.


Prodám tuto anténu k vysílačce, předpokládám že je na pásmo VHF nebo UHF. Jedná se o zboží, které nebylo. Nabízím dvě nové nepoužité 16-kanálové PMR vysílačky, včetně dvou nabíjecích. Mobilní telefony, telefonní přístroje, faxové přístroje, vysílačky jsou umístěny na inzertním serveru ANNONCE v sekci Mobily a telefony, faxy, vysílačky.


Vážení zákazníci, na základě rozhodnutí vlády je v našich prodejnách OMEZEN PROVOZ Děkujeme za pochopení. Objednávky pomocí eshopu budou. Paragliding bazar vysílačky - prozkoumejte inzeráty, přidejte svůj vlastní inzerát zdarma! Jednoduchý a přehledný bazar je tu právě pro Vás.


Vysílačky bazar

BAZAR - vysílačka E-collar ET-3- Electric-Collars. Plně vybavené, stylové a odolné vysílačky TLKR T6 připravené na dobrodružství v. Je ji možno koupit i prohlédnout v bazaru B. Ruční radiostanice ( vysílačka ) Motorola CP1model MDH65KDC9AApro pásmo VHF 1- 174MHz.


Radiostanice CP 0UHF plně funkční s baterií,dobrý stav, sdílené kmi. Nabízím k prodeji plně funkční mobilní CB radiostanici včetně zdroje. Dětský bazar zdarma a bez registrace.


Nejnovější inzeráty v kategorii. Datové Obecní rozhlas. Porovnejte akční i běžné ceny obchodů. Zobrazeno výsledků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.