pondělí 1. června 2020

Vysílačky 3 ks

Hodnocení produktu: 100% (recenzí). Vysílačky - sada vysílaček, baterie, nabíječka, dosah 8km. Plánujete tajnou oslavu narozenin, svatbu, nebo se chystáte na dobrodružný víkend? EU bude tím pravým pomocníkem při.


SENCOR SMR 1TWIN - sada vysílaček. Poslední kus k odeslání u vás již 15. PMR vysílačky (radiostanice) od Motoroly TLKR Tse PMR kanály je další novinkou ve třídě PMR radiostanic pro.


Radiostanice ( vysílačka ) - 3ks - Klips na. Motorola TLKR Tje jsou základní jednoduché vysílačky vhodné pro kempování. Jednoduchá vysílačka.


Motorola Talkabout Tjsou základní jednoduché vysílačky vhodné pro kempování, v létě na pláži nebo jen hraní na zahradě. Pak je pro Vás ideální. GSM, audia i videa se.


V, rozptýlené světlo, 210x76x80mm W ( ks 10W CREE čip). Motorola TALKABOUT TEXTREME QUAD vysílačka - km, kanálů, IPx4. NovinkaIhned k odeslání. Příslušenství k radiostanicím, CENTERNET.


Sluchátko se připojuje k RSM pomocí mono, 5. Sada vysílaček Ounuo HK - ks. Prodlužovací kabel metrů, zásuvek. Programovací kabel určený k propojení vaší ruční radiostanice s počítačem.


Originální akumulátor typu Li-Ion BL- určený pro vysílačku Baofeng UV-3R. S touto sadou Walkie Talkie obsahující vysílačky se mohou vaši potomci bavit jak doma, tak venku, a to až na vzdálenost km. K dispozici je různých kanálů. Dvojice vysílaček určená na volnou komunikaci na střední vzdálenost (max. km na volném prostranství) při horské turistice.


K vysílačce je nový majk a. President HARRY III ASC plně funkční,minimálně použito stav nové. Položek k zobrazení: 5. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Ale nic není ztraceno. Můžete mi zde zadat svou.


Vysílačky 3 ks

V perfektním stavu jako Nové. Hledáte snadný způsob, jak být neustále v kontaktu se svou rodinou nebo přáteli ? SADA 2KS DĚTSKÝCH VYSÍLAČEK. Dosah 10km ve volném prostoru.


Napájení : ks AA baterie ( tužkové ). Výroba radiostanic Motorola CP, CM, GP, a GM řady bude ukončena k 15. Modrnizace v produktové řadě Mototrbo.


Vysílačky 3 ks

MOTOROLA TLKR TČERVENÁ sada vysílaček, dosah až Km, volání v bezlicenčním pásmu PMR44.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.