středa 17. června 2020

Uhf vhf anténa

Magnetická dualband anténa s konektorem BNC nebo SMA, cm. Pro Baofeng, Wouxun zvolte ještě adapter BNC nebo. Některé antény jsou kombinované, umožňující současný příjem GSM a GPS signálu.


Po připojení elektronického rozbočovače a zesilovače signálu (Splitter) je. Vážení zákazníci, na základě rozhodnutí vlády je v našich prodejnách OMEZEN PROVOZ Děkujeme za pochopení. Objednávky pomocí eshopu budou.


Nabízíme i kombinované autoantény, kdy jedna anténa. Příslušenství VHF - UHF. Antény, radio -shop. Výkonná pokojová anténa.


Společnost Hama vám přináší aktivní pokojovou anténu pro příjem digitálního televizního signálu. Kmitočtový rozsah UHF 4- 5MHz, délka antény. Vhodná i pro příjem DVB-T signálů.


Klasická venkovní sítová anténa s prověřenou konstrukcí i funkčností patří stále k nejprodávanějším. Díky zacvakávacímu systému je instalace antény.


UHF 4- 790MHz, VHF 1- 230MHz, FM, zabudovaný LTE filtr, 4KTV READY, horizontální i vertikální polarizace. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Digitální pozemní příjem.


Jedna z mála se 100% Omni-příjmem. Optimální příjem, bez ohledu na to, jak karavan. Polarizaci má vertikální i horizontální. Integrovaný LTE filtr a zisk dB.


Uhf vhf anténa

Pro výběr vhodné antény je nutné znát kmitočtové pásmo ( VHF, nebo UHF ) a případně přesné kmitočty, pro které by měla být anténa používána. V prodeji je značné množství tak zvaných " SCANNER antén ". Pro většinu z nich je společné, že podle výrobce slibují. VHF, tak se jistě dá anténa na VHF použít :).


Uhf vhf anténa

Kód produktu: HNSolight. Střešní automobilové antény pro profesionální radiostanice pracující v pásmu UHF nebo VHF. VHF a UHF zahrnují podobně. Sortiment zahrnuje i kombinované antény umožňující současně i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.