pondělí 29. června 2020

Vysílačky cobra microtalk

Vysílačka MT9patřící do vyšší třídy s velkým množstvím funkcí. This Cobra Floating Walkie Talkies are the perfect radio for your next hike, camping trip or other outdoor adventure. Specifikace: kanálů 1privátních kódů dosah až 5km VOX Podsvícený displej Funkce SCAN Osbah balení: 2x PMR Cobra MicroTalk MT600. Osobní odběr od Kč.


Vysílačky cobra microtalk

Sada vysílaček Cobra AM6s dosahem až km, 2ks. Sada radiostanic Cobra AM 6pro pásmo PMR 446MHz s dosahem až km. Jednoduché ovládání. Headset pro skryté nošení vhodný pro ostrahu.


Ve vysílačce lze použít také alkalické baterie, které nelze nabíjet. Přístroje „ Cobra MT 725“ jsou příruční radiostanice pro občanské frekvence PMR. Při používání vysílačky se nedotýkejte její antény (nedržte ji v ruce).


Je kompatibilní se všemi vysílačkami Cobra MicroTalk, disponujícími jedním. Funguje se všemi vysílačkami Cobra MicroTalk, disponujícími jedním univerzálním. Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR.


Každý den stovky novinek v nabídce. Cobra - manuály, návody na obsluhu, uživatelské příručky, servisní manuály PMR vysílaček, návody na úpravu ke stažení zdarma. Akumulátory vysílačky Cobra. Dále potěší přehledný displej.


Vysílačky jsou voděodolné a mají komunikačních kanálů. Základním rozdílem mezi vysílačkami a mobilními telefony je to, že vysílačka ( radiostanice) komunikuje tzv. Chybí: Cobra ‎ microtalk VYSILACKY PMR - bazar - Bazoš.


Robotický vysavač, vysílačka Microtalk Cobra a šicí stroj Singer. Druh dražby, Elektronická dražba.


Pro nabíjení vysílačky Cobra microTALK používejte pouze dodané nabíjecí baterie a nabíječku. Rádio není určen pro použití, když je nabíjena.


Vysílačky cobra microtalk

V našem případě, kdy jsme používali vysílačky vždy jen několik. Díky headsetu budete mít možnost v chladném. Meet the brand new 10-Kilometer Walkie Talkie from Cobra. Evropské radiokomunikace schvalují používaní radií ( vysílaček ) v bezplatném pásmu PMR.


Kompatibilní s: MT11 MT24 MT61 MT6a MT975. Lze také použít nedobíjecí alkalické baterie. Cameron Sino Baterie pro COBRA, Ni-MH, 600mAh. V, (CS-MCL110TW), náhradní baterie pro vysílačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.