úterý 13. srpna 2019

Motorola gp340 příslušenství

Jedná se příslušenství, které je schválené pro použití v nebezpečném prostředí. Motorola Professional GP3(Popular). Adaptér pro připojení externí antény pro radiostanice řady GP30 GP3-380. Radiostanice GP3– příslušenství.


Motorola gp340 příslušenství

Popis: NiMH Ultra vysokokapacitní baterie. Elektro - Vysilacky motorola bazar. K zachování bezpeţnostní klasifikace podle smČrnice ATEX MUSÍ být dodrženy. CB-VYSÍLAČKY- PŘÍSLUŠENSTVÍ.


Motorola gp340 příslušenství

USB GP3serie Vhodný pro:GP32 GP3,GP38GP32GP338. Vysílačky a ostatní - 6x vysălaäťky motorola gp3vhf, inzerce. Prodáváme radiostanice a příslušenství. MOTOROLA - přenosná radiostanice (vysílačka) GP340.


Kvalitní, čerstvé a ověřené akumulátory a nabíječky. Působíme více jak let. Geodetické centrum s. Online prodej geodetického vybavení a příslušenství. VHF anténu, nabíječ a krytku konektoru externího audio příslušenství.


Příslušenství k radiostanicím. CB mobilku tti CB 77 zdroj a příslušenství. MOBILNÍ TELEFONY příslušenství. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Komunikují se všemi radiostanicemi na pásmu UHF v. Umístnění : Hasičská zbrojnice – šatna.


Na této stránce si můžete stáhnout Uživatelský manuál a pročíst online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.