úterý 6. srpna 2019

Itec technologies

Itec technologies

V i - tec Technologies se specializujeme na návrhy a výrobu řešení pro uživatele mobilních IT technologií. Jsme ryze českou společností se sídlem v Ostravě. Ostrava, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty.


Czech Republic, design and produce a wide range of products and solutions for mobile technology users, enabling. Využijte své profesní sítě a podívejte se, koho znáte ve společnosti i-tec, kdo by vám mohl pomoci získat. IBERIA Sales Manager en i - tec Technologies s. Dodávky komponentů informačních technologií.


Výhradní zástupce značky DICOTA - brašny na notebooky a. Názory zaměstnanců na i - tec Technologies s. I - TEC TECHNOLOGIES s. Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. Connect the world with a single cable. Za stanicí stojí česká společnost i - tec Technologies se sídlem v Ostravě, která má více než letou tradici. Pod zmíněným názvem společnost.


Aktuální i úplný výpis firmy i - tec Technologies s. Obchodního rejstříku. V případě, že ztratíte konektor určený k napájení Vašeho zařízení, společnost i - tec Technologies s. Podle hledané fráze.


Váš dodavatel komunální techniky. Plnění smlouvy a předání vozidla. V konecnem dusledku muze jit o vadu jak notebooku, tak dokovaci stanice.


Thunderbolt technology is two times faster than Thunderboltand. Dekuji za pochopeni, S pozdravem, Tomas Bina, i - tec Technologies. Pomůžeme vám ji najít. Vyberte si z volných pracovních míst i - tec Technologies s. Fast Ethernet Adapter Advance.


Itec technologies

Maximum data transfer rate: 100. Dlouhý produktový popis: i-tec USB-C 4K Metal Low Profile dokovací stanice – 1x HDMI. USB-C 4K Travel dokovací stanice- multifunkční adaptér, 1x HDMI 4K Ultra H 1X Gigabit Ethernet. Vyrábíme kompatibilní tonery do tiskáren.


Prodáváme také originální tonery a další náplně do tiskáren. Do našeho sortimentu patří i kancelářské potřeby a. Easy je externí rámeček pro připojení 2. SATA disků všech kapacit k vašemu PC.


USB-C 5K universal docking station, 3x 4K Video, 2x DisplayPort, 1x HDMI, 1x GLAN Ethernet. Příjemce: i - tec Technologies s. Registrační číslo: CZ.


Zahájení projektu: 1. Předpokládané datum ukončení: 30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.