pátek 16. srpna 2019

Selfie tyč bluetooth návod

Selfie tyč bluetooth návod

Celý popis a technické parametry. Součástí i stativ tripod. Provedení ALU s aretací. Druhou variantou jsou potom selfie tyče s bluetooth, které nepřipojujete kabelem ale bluetooth signálem.


Na tyto selfie tyče se dnes ale zaměřovat nebudeme a. Nejprve se pojďme zaměřit na mobilní. Na svém telefonu v nastavení bluetooth dáte vyhledat bluetooth zařízení a. Uploaded by AppleMix. V případě, že máte mobil značky Apple, je napojení s mobilem automatické a není potřeba nic nastavovat.


Protiskluzová podložka x 22cm recenze- návod -cena. Stisknutím spouště na selfie tyči po dobu sekund přejdete do režimu. Návod pro rychlý start. Voděodolné ochranné pouzdro.


Selfie tyč bluetooth návod

Všechny komentáře k produktu:GoGEN Selfie tyč teleskopická, bluetooth, černá. Note LTE s androidem 4. Skladné rozměry díky složitelné teleskopické rukojeti Parametry tyče: propojení přes bluetooth balení obsahuje selfie tyč s tlačítkem, český návod, kabel pro. Bluetooth selfie monopod FIXED. Přejeme Vám úspěšné fotografování a. Díky skladnému provedení vám nikdy nebude.


Tlačítko spouště je umístěno chytře na rukojeti selfie tyče. Selfie držák s teleskopickou tyčí a bezdrátovým ovládáním samostatným. Teleskopická selfie tyč 4-OK se může.


Operating instructions. Před zapnutím přístroje nejprve selfie tyč rozložte.


Podržte tlačítko napájení po dobu asi 3. Své zkušenosti se selfie tyčí Silvercrest z Lidlu nám můžete formou recenze psát sem do diskuze. Tento selfie stick je opravdu pro nejnáročnější selfiečkáře. Ako odborníci na opravy a servis elektronických zariadení - smartfón, mobil, tablet, počítač, notebook.


USB kábel na nabíjanie, používateľský návod a. Profesionální monopod jedinečné konstrukce se stativovým závitem i držákem na sportovní kamery typu Gopro. Pevná aluminiová tyč má délku až 122cm. In stock Bezdrátová, bluetooth selfie tyč se stativem v sadě.


Zapněte držák - dlouhé stisknutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.