pátek 30. srpna 2019

Naučná stezka rádlo

Zde se může návštěvník pokochat pohledem na rosnatku okrouhlolistou a další rostliny. Stezka začíná přímo ve středu obce Rádlo, vlevo u hlavní silnice za. Naučná stezka Rádlo - Jablonec nad Nisou.


Zjímavou přírodu najdete kolem obce Rádlo. Přečtete si velmi zajímavé informace o flóře a fauně a pokuste se najít. Stezku hojně navštěvují místní obyvatelé i zahraniční turisté. NAUČNÁ STEZKA V OBCI RÁDLO.


Zaměření: botanika a zoologie. Doba návštěvy: naučné panely od. Jedna z nejkrásnějších naučných stezek. Rádlo je středně velkou podhorskou obcí s 6obyvateli.


Součástí obce je nedaleká osada. Chráněným územím prochází naučná stezka s pěti zastaveními. PP Rádlo - začátek naučné stezky.


Naučná stezka rádlo

Prohlédněte si alba na téma – výlet na Císařský kámen, naučná stezka Rádlo. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na.


Rozhledny a naučné stezky v okolí - Hotel Rehavital. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Obec tu obnovila naučnou stezku.


Prochází stanovišti typickými pro. Pohledem na krásné orchideje se teď můžete pokochat na Rádle, které obnovilo naučnou stezku procházející orchidejovou loukou. Riegrova stezka - naučná stezka Údolí Jizery, Semily, Naučné stezky, Mapa. Cesta do pekel, Česká Lípa.


Stezka vycházející ze středu obce Rádlo (vlevo u hlavní silnice za parkovištěm) prochází v délce km mozaikou stanovišť typických pro podhorskou krajinu. Oldřichovské sedlo je dnes nástupní lokalitou do jizerských bučin a křižovatkou naučných stezek.


Naučná stezka rádlo

Na sedmi zastaveních nás informační panely seznámí s. K aktivnímu poznávání přírody i poučení slouží naučné stezky. Po nové stezce z Jablonce nad Nisou do Kristiánova. Liberecký kraj vyniká. Cestou hojnosti kolem Rádla.


Na stezku za hájovnou směrem z Rádla na Milíře vjel také. Napojena byla také turistická lávka, vybudována byla stezka na Milíře a opravena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.