středa 21. srpna 2019

Cobra mt975

Vysílačka MT9patřící do vyšší třídy s velkým množstvím funkcí. Elektronika › Mobily, GPS › Vysílačkyvysilacky. Sada ks vysílaček typu PMR4s výbornou výbavou.


Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Provoz bez poplatků a zvláštních povolení, jednoduché ovládání.


Sada dvou kusů profesionálních vysílaček s dosahem až km v závislosti na počasí, prostředí a překážkách. COBRA MT9Profi vysílačka.


Cobra mt975

Sada radiostanic pro pásmo PMR 446MHz s příslušenstvím. Cobra MT9-VP aanschaffen? MT-975-2VP-PMR446-Cha. Also includes a baby monitor.


Sada kvalitních radiostanic s citlivými obvody pro pásmo PMR 446MHz s příslušenstvím. Inzerát Vysílačky cobra MT 9v okrese Vsetín, cena dohodou, od Lampster na Sbazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Legal to use, free anywhere in Europe and the UK, no call charges, no line rental, no contract and the uses are endless. Direct Delivery – up to weeks. Quantity: Add to Basket. Tato položka v tuto chvíli není skladově.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zapínání a vypínání radiostanice a nastavení hlasitosti. Pro ZAPNUTÍ radiostanice: Otočte.


An channel capacity allows for sufficienct communications between a small team, with front. The key feature here is the PMR4based radios. FEATURES - Channels, 1Privacy Codes, Up to 12km Range, Baby Monitor, Dual Watch, Channel. PACKAGE TO PARCEL TERMINAL.


FREE ON ORDERS OVER 50€. Shopping cart item(s) - 0. Your shopping cart is empty! Nooit meer leverbaar. Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven.


Cobra mt975

Dit product is inmiddels met pensioen. Rapid desktop charger and.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.