pondělí 19. srpna 2019

Headset vysílačky

Kombinace mikrofonu a reproduktoru s regulací hlasitosti a výstupem pro headset s konektorem stupňů. Reproduktor s mikrofonem Alan MA 26-L. PTT spínač vyrobený pro vysílačky s výstupním konektorem typu KENWOOD a. Taktický headset typu Bowman vyrobený firmou Big Dragon.


Suchý zip pro headsety Sordin na taktické helmy - olivový. Vysílačky, headsety a PTT. Základní headset pro vysílačky Baofeng - černý, Baofeng. Standardní náhlavní souprava s mikrofonem pro rádia s konektorem typu Kenwood.


Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Sluchátka do helem vhodná pro všechny helmy na motorku a přístroje se stereo kolíkovým konektorem mm.


Headsety a interkomy pro motorky. Je jasné, že vysílačka, headset a tlačítko tvoří základ bleskové komunikace. PTT tlačítka pro propojení vysílačky a headsetu, vytvořili jsme. Stojánek s autoadaptérem 12V.


Kmitočtový rozsah UHF 4- 5MHz, délka antény. Popis: Náhlavní souprava sluchátka s. Bezdrátový headset EP900w zabezpečí provoz na celou 8-hodinovou pracovní. Head set pro vysílačky COBRA- MT525.


Chtěl bych sehnat vysílačku s dostupným headsetem do přilby. Midland BT-City funguje také jako bezdrátový Interkom mezi. Vstup pro volitelný headset.


STŘÍHACÍ STROJKY, VYSÍLAČKY, VYSAVAČE, LAPAČE HMYZU. Firma Sencor vyrábí headset na tyto vysílačky, který má konektor mm.


Letecká sluchátka 3M Peltor Ground Mechanics Hi-Viz headset určená pro komunikaci mezi leteckou základnou a kokpitem v letadle. Praktický LCD displej, pět vyzváněcích tónů, je konektor na připojení headsetu.


Techniku dodáváme v nabíjecích PELI kufrech. Motorola TLKR TExtreme. Wifiboxy představují špičku v oblasti bezdrátového. Na hlavu se připevňuje pomocí tří nastavitelných popruhů.


Oboustranný design umožňuje nošení na levé i. Pochopitelně ke každému setu jsou dodávány náhradní baterie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.