úterý 20. srpna 2019

Ip68

IP(Ingress Protection 68) označuje stupeň odolnosti telefonu nebo jiného zařízení. Kód tvoří dvojciferné číslo, v němž první číslice označuje odolnost zařízení. Zkratka IPznamená nejvyšší „stupeň krytí“.


Ip68

Stupeň krytí (IP) udává odolnost elektrických zařízení proti vniknutí cizího tělesa a vniknutí kapalin, zejména vody. IP kódu, který je tvořen.


Co-znamena-certifikace-IP68-u-vodotesnych-telefo. Stupně ochrany proti vnějším vlivům. Kombinací parametrů z obou tabulek zjistíme, že označení IPznamená, že mobil prochotěsný a. IPoznačuje stupeň odolnosti telefonu nebo jiného zařízení. Mobilní telefony se stupněm IPjsou chráněny proti prachu, před nebezpečnými dotyky a proti potopení do vody.


Ip68

Certifikace IPznamená, že telefon vydrží až metr pod hladinou vody po dobu minut, aniž by voda jakkoliv porušila jeho funkčnost. A nyní bych vám rád představil pár z mnoha telefonů, jež se pyšní certifikací IPnebo IP68.


Tato certifikace znamená odolnost vůči prachu. Máte vybrané filtry: IP68. Sony Xperia Z, Sony. Telefon s IPposkytuje nejvyšší ochranu proti prachu a trvalému ponoření do vody.


Začíná sezóna dovolených. Co dělat, když se vám telefon namočí? Prázdniny a dovolenková sezóna je tady. Ať už trávíte horké letní dny u řeky, bazénu.


Maximální proud: A. Průřez vodiče: - mm2. Oblouk má třídu krytí.


Mezinárodní ochranná známka je označena písmeny IP a dvěma čísly bezprostředně za písmeny IP, například IP, jako je tomu u. IPS displej s rozlišením 9x. RGB LED pásek TW3-300SMD IP68. Ultra zakřivené hrany přináší nerušený pohle virtuální tlačítka hlasitosti a her.


Telefon je s označením IPodolný vůči vodě i prachu. Ikonický kruhový design. Zaručeně vodotěsný po hodin v hloubce metrů. Protože je velmi resistentní.


Kompletní nabídka přídavných a pracovních světel - Krytí - IP68. Prodej výstražných systémů pro automobily. Levné homologované majáky, majákové rampy.


Vnější průměr kabelu (min. - max.) - mm (odbočné - 10mm). Spojovací krabice XT Spelsberg jsou používány v záplavových oblastech nebo se instalují do země.


Pro zajištění dodatečné ochrany se spojovací svorky. LED diodové pásky dokonale osvětlí kontury ploch, kuchyňskou linku, nebo mohou sloužit jako vánoční ozdoba domu.


Mají nízkou spotřebu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.