čtvrtek 1. srpna 2019

Bose soundlink revolve černá

Přenosný reproduktor ve tvaru sklenice poskytne maximální zvukový zážitek ve všech směrech a pyšní se i voděodolností s certifikací IPX4. Lze ho také použít jako reproduktor pro.


Díky technoligii 360° se hudba. Záruční a pozáruční servis. Bose SoundLink Revolve černý. Doprava zdarma na tisíce produktů.


Bluetooth reproduktor, odolnost proti vodě, NFC, Connect App, Li-ion baterie, černá barva. Jeho zvukové pole se šíří 360° kolem. BOSE SoundLink Revolve charging cradle černý - Dokovací stanice.


Bose soundlink revolve černá

Pokud vám však nestačí jeden, je možné připojit najednou až dva reproduktory SoundLink Revolve v režimu Party Mode. Doma, v lese, u bazénu? Kompletní sortiment produktů SONY za bezkonkurenční ceny. Malý společník do domácnosti a na zahradu.


Výjimečný cit pro detail a prémiové materiály z něj činí bezdrátový reprotuktor. Malý designový domácí reproduktor s hlubokými basy a 360° zvukem – černý.


Záruka nejnižší ceny a doprava zdarma. BOSE představuje nové reproduktory SoundLink Revolve. Byl navržen tak, aby šířil všesměrově hluboké basy a kvalitu.


Bose soundlink revolve černá

JBL Charge černý dokonale rozehraje nekompromisní basy a. V originálním balení naleznete jak samotný reproduktor, tak také nabíjecí kabel microUSB a návody k použití. Než reproduktor poprvé.


Produktlink: https://amzn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.