pondělí 12. srpna 2019

Voděodolné vysílačky

Markem Slobodníkem a jeho týmem. DeTeWe - voděodolné PMR vysílačky, ks. Váš produktový manager. Roman Vlna produktový manager.


Voděodolné vysílačky

Motorola - sada vysílaček PMR44 dosah až km, IP- voděodolná. Prověřené značky jako Motorola, TOPCOM, Brondi a další. Vysílačky určené pro vodní sporty a dobrodružné výpravy.


Profesionální vysílačky s dosahem až km disponují osmi komunikačními kanály. Vodotěsné radiostanice Motorola GP řady profesionálních GP 344R, GP388R a Motorola GP366R radiostanic extrémně odolném provedení s krytím IP67. PMR radiostanice Midland GProfi, sada ks.


Voděodolné vysílačky

Mikrofon a tlačítko PTT je vybaven úchytem pro připevnění na klopu. Provedení soupravy je voděodolné. Průhledný zvukovod se zakončením do ucha.


PMR 4Mhz (volné pásmo) s příslušenstvím, Long Range edice, dosah až do km! Maximální délka radiostanice. Nabíjecí baterie pro vysílačky Motorola TLKR T TLKR T TLKR T TLKR T TLKR T50.


Praktické černooranžové vysílačky s voděodolnou konstrukcí (IPx4),. Disponují vestavěnou LED svítilnou, funkcí upozornění na příchozí hovor pomocí vibrací a jsou voděodolné. Sada ks vysílaček s dosahem až km. Zboží není skladem na dotaz.


Odeslat dotaz na dostupnost. Velké, voděodolné PTT tlačítko pro radiostanice. Je opatřené standardním konektorem Jpro připojení sluchátek například od firmy Peltor.


Dále potěší přehledný displej. UHF, VHF, analogový duálbandový provoz, Pásmo VHF, UHF, Rozměry x. Voděodolné vysílačky Motorola TLKR Tmají velký zeleně podsvícený displej, na kterém se zobrazují informace o zvoleném PMR4kanálu včetně informace. Motorola TH2O je sada vysílaček vyrobených z voděodolného materiálu IPurčená pro sportovce a dobrodruhy.


Mají dosah až km ve volném prostoru a. Tisk Zeptat se Sledovat. Switel WTF7Walky Talky First Splash Prooled. AKČNÍ CENA DO ODVOLÁNÍ. Internetový prodej airsoft zbraní.


Náš armyshop nabízí military výbavu a vše pro airsoft, armádní oblečení, outdoorové vybavení. Tento produkt již bohužel není v nabídce. Vyberte si prosím jiný produkt z této kategorie.


Součástí jsou ks sluchátek PTT, ks nabíječka s dobíjecími bateri.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.