čtvrtek 9. srpna 2018

Whr kalkulačka

WHR index - máte typ postavy jablko nebo hruška. Zadejte do kalkulačky obvod vašeho pasu a boků. Po stisknutí tlačítka se. Je mi ‎: ‎Toto je povinná položka.


Kvalitu postavy je možné hodnotit i podle toho, jakým způsobem je rozložen tuk na těle. Tento ukazatel vypovídá o. Do kalkulačky zadávejte obvod pasu a obvod boků v centimetrech. WHR kalkulačka – poměr obvodu pasu a boků.


Whr kalkulačka

Kalkulačka WHR ( Waist Hip Ratio ). Zjistíte, v jakém typu obezity se nacházíte a míru. Obvod pasu se má správně měřit přesně. Vzorce, tabulky a statistická porovnání vaší váhy s ostatními lidmi v ČR dle. Výpočet WHR se provádí jako podíl obvodu pasu (anglicky waist) a boků ( anglicky hips).


Whr kalkulačka

WHR je hodnota, která nám udává poměr obvodu mezi boky a pasem. BMI kalkulačka podle věku pohlaví včetně indexu WHR. Výška Vaše BMI ‎: ‎20. ABSI, hodnotu bazálního metabolismu - BMR, a poměr obvodu pasu a boků - WHR.


Poradíme vám, jak se s vaším typem postavy správně stravovat. Spočítejte si vaše WHR. Ty rovněž podají informace o vaší postavě. Whr index - kalkulačka.


Calculate BMI and WHR, Get personalized tips to maintain your health ! Vložte do kalkulačky váš věk, pohlaví, váhu a výšku. Periferní typ je „hruškovitý“ tvar postavy, kdy se tuk. Na výpočet body mass index neboli BMI vám poslouží kalkulačka. Poměr obvodu pasu a boků, ve zkratce WHR (z anglického waist-hip ratio ) je ukazatel rozložení tuku v těle.


Mužskému (jablkovitému) typu se tuk ukládá spíše v. U ľudí nízkeho vzrastu môže byť obvod pása nižší, než sa. Výsledek vám ukáže, jaký typ postavy máte a zda vám hrozí nějaká zdravotní rizika. IGT, or insulinová rezistence a nejméně dvě z následujících: ▻ WHR.


Cetelem - kalkulačka splátek. Přesné měření je obtížné, proto se používá řada. Na webu jsem si našla webovou aplikaci nebo kalkulačku ? Poprosila bych do výsledku uvést bmi, whr a jaký by měl mít obvod pasu.


Zajímavější je index WHR neboli poměr obvodu pasu a obvodu boků. Když vám kalkulačka vypočítá nízké BMI, musíte věc rychle řešit. Body Mass Index kalkulačka. BMI ukazuje, jak jste na tom se svou váhou vzhledem ke své výšce.


Výpočet BMI vám ukáže, jestli byste neměli svou váhu změnit. Ak sa vám nechce počítať, môžete využiť kalkulačku BMI aj s podrobnejšou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.